Майстер-класи JP Chandler і Chonique Sneed в Москві!

27 березня в Москві відбудуться майстер-класи Chonique Sneed(США, Лос-Анджелес) і JP Chandler(Франція, Париж) у рамках III Чемпіонату Hip Hop international.

Chonique Sneed(США, Лос-Анджелес)

Має приголомшливий танцювальний талант і талант хореографа, саме тому Chonique Sneed знімалася у багатьох танцювальних фільмах, працювала над світовими турне і кліпами багатьох зірок, таких як: Missy Elliott, TLC, Eve, Gwen Stefani, Christina Milian, Britney Spears, Pink, Jennifer Lopez, V Factory, PDiddy, Janet Jackson та ін.

Являється презентером Monsters of Hip Hop Dance Conventions, шанованим педагогом і хореографом Hollywood Connection, відвідала зі своїми майстер-класами не лише США і Канаду, але і Японію, і багато Європейських країн.

Сhonique відбирала учасників і була головним консультантом по хореографії відомого шоу на MTV – America’s Best Dance Crew – в російському перекладі Королі Танцпола. Окрім інших талантів, Chonique є актрисою і професійною Hip – Hop виконавицею. Часто використовує власні хип-хоп треки під час майстер-класів.

JP Chandler(Франція, Париж)

Відомий танцюрист і хореограф, що бездоганно володіє безліччю стилів(Popping, Boogaloo, Locking, Hip – Hop, Breaking, Waving, Vogueing та ін., а також Jazz, Modern, Salsa і Afro).

Хореограф команди R.A.F. Crew, що стала Чемпіонами Світу в 2009 році. Президент HHI – France, продюсер, організатор численних танцювальних заходів у Франції, Hip – Hop виконавець, відома медійна особа, продюсер.

Працював з крупшейшими брендами, такими як Universal Music, Warner, Polydor, EMI, працював над кліпами Soulja Boy, Bob Sinclar, Melissa M, Jeden та ін., часто з’являється на екранах французького телебачення. З майстер-класами об’їздив усю Америку, Канаду і Європейські країни. Був запрошений в якості судді на безліч контекстів світового рівня, включаючи Juste Debout.

Програма майстер-класів :

13.00 – реєстрація

14.00 – 15.00 – майстер-клас JP Chandler #1

15.00 – 16.00 – майстер-клас JP Chandler #2

16.00 – 16.30 – перерва

16.30 – 18.00 – майстер-клас Chonique Sneed #1

18.15 – 19.45 – майстер-клас Chonique Sneed #2

20.00 – видача сертифікатів учасникам, що відвідали 3 майстер-класи

Контактна інформація по телефонах: +38 9 50 028-99-30; +38 8 12 352-45-15 і e – mail: hhi-russia@yandex.ru.

Місце проведення : г.Москва, Ленінградське шосе, д. 58, корп. 17, ст. м. Водний Стадіон, Танцювальний центр Vortex.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.