Майстер-класи Леоніда Игнатенкова в Києві!

11 квітня в Києві відбудуться майстер-класи Леоніда Игнатенкова на теми: Індійсько-арабський коктейль і Межансе.

Леонід Игнатенков – педагог і виконавець арабських і індійських танців.

Власник школи арабського танцю Аштар і школи індійського танцю Болливуд стиль в місті Москва.

Інтерес Леоніда до Індії і індійської культури переріс у вивчення індійських танців, якими він займається близько 11 років. Народні танці різних штатів, болливуд-стиль і катхак – напрями, які освоїв Леонід, відвідуючи зайняття при посольстві Індії і завдяки приватним урокам, під час своїх численних поїздок в Індію. У 1998 році він стає творцем першого в Росії театру індійського танцю Джанкар, а в 1999 створює першу не державну організацію по розвитку культурних зв’язків з Індією. Леонід – чудовий організатор, на його рахунку безліч концертів, шоу і свят, на які він разом зі своїм театром Джанкар запрошував колективи і сольних виконавців арабських танців.

У 2003 році Леонід створює свій театр східного танцю Наргис, де художнім керівником була прекрасна виконавиця арабського танцю – Наира. Саме тоді він почав ближче знайомство, з новим для себе напрямом – Belly dance. Через рік, те, що починалося, просто, як захоплення придбаває новий поштовх: Леонід, через обставини, періодично проводить зайняття в початкуючих групах. Продовжуючи удосконалюватися в новому для себе напрямі танцю, в 2006 році, по волі випадку, Леонід знайомиться з чудовою людиною і талановитим педагогом Жанатаевой Аллою Каплановной, і продовжує вивчення арабського танцю під її керівництвом.

У 2008 році А. К. Жанатаева разом з Л. Игнатенковим засновують Міжнародну Федерацію Східних Танців, де Леонід отримав посаду віце-президента.

Нині Леонід викладає у школі арабського танцю Аштар. Леонід має своє, властивим саме йому, стилем і шармом, але продовжує удосконалювати майстерність викладання і виконання арабського танцю у свого педагога Алли Каплановни.

Розклад:

13.00-15.00 – Індійсько-арабський коктейль – гармонійне поєднання belly dance і індійського танцю стилю Bollywood в одній танцювальній композиції, яка не залишить нікого байдужим.

15.30-17.30 – Межансе – Конкурсна постановка танцю. На початку постановки використовується хустка!

Вартість:

В день майстер-класу:

·  Один майстер-клас – 350 грн

·  Два майстер-класи – 595 грн

По передоплаті до 6 квітня:

·  Один майстер-клас – 400 грн

·  Два майстер-класи – 700 грн

Записатися на майстер-клас можна по e – mail: m-klass@ukr.net з вказівкою в темі листа Заявка на МК Л. І. чи sms на телефону: 067 766-47-29.

Місце проведення : г.Киев, вул. Саксаганского, 6(у будівлі Будинку Кіно).

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.