VIII Фестиваль сучасного танцю в стилі Hip – Hop United Dance Open – 2010 в Санкт-Петербурзі!

9 травня в концертному залі Ленінградського Палацу Молоді відбудеться восьмий по рахунку щорічний фестиваль сучасного танцю – United Dance Open!

Восьмий по рахунку, він стане особливим. Починаючи з цього моменту UDO придбаває міжнародний статус і стає національним відбірковим туром, призери якого захищатимуть честь Росії на Міжнародному Чемпіонаті – UDO World Street Dance Championship в Blackpoll(United Kingdom).

Цього року на Міжнародний Чемпіонат в Англію 27-29 серпня зможуть поїхати усі бажаючі солісти і команди, що взяли участь в російському фестивалі UDO – 8 і що отримали схвалення суддів. З наступного року буде введено обмеження, і унікальну можливість представляти Росію на Чемпіонаті отримають лише учасники, що зайняли перші три місця.

Зміни торкнулися і правил участі : тепер команди можуть включати до свого складу до 12 чоловік, що, звичайно, зробить шоу ще більше видовищним і яскравим. Категорії залишаються колишніми(Kids – від 7 ло 12 років, Beginners – термін навчання менше 1 року, Advanced – термін навчання більше 1 року), а ось номінацій стало більше: нас чекають традиційні командні змагання і, окрім цього, сольні баттли в різних стилях: Popping, Locking, Hip Hop Freestyle, Wacking, House.

Головним членом жюрі фестивалю стане JP Chandler(Франція, Париж). Він є хореографом команди R.A.F. Crew(Чемпіони Міра HHI 2009), президентом HHI – France, директором UDO – France, відомим продюсером, організатором численних танцювальних заходів у Франції. Окрім цього JP бездоганно володіє безліччю танцювальних стилів, таких як: Popping, Boogaloo, Locking, Hip – Hop, Breaking, Waving, Vogueing та ін., а також Jazz, Modern, Salsa і Afro.

8 травня у рамках фестивалю відбудуться майстер-класи головного гостя : JP Chandler.

Програма:

18.00 – 19.30 – майстер-клас №1.

19.40 – 21.10 – майстер-клас №2.

Вартість:

·  1 урок – 1000 крб.

·  2 уроки – 1500 крб.

·  Сертифікат: + 100 крб.

Реєстрація на майстер-клас: для реєстрації необхідно послати заявку у вільній формі на адресу: mar-budolak@yandex.ru. В ній необхідно вказати:

·  ФИ англійською мовою.

·  Дату народження.

·  Місто.

·  Контактний телефон.

·  E – mail.

·  Танцювальну студію, яку ви представляєте(якщо є).

·  Категорію майстер-класу і підсумкову вартість.

Окрім конкурсних виступів в програмі Фестивалю United Dance Open, як завжди, розіграші, сюрпризи від організаторів фестивалю, а також незрівнянні мікси одного з кращих R’n’B і Hip Hop ди-джеев Санкт-Петербургу, постійного резидента найбільших фестивалів і наймодніших клубів міста – DJ Lexx.

Вартість вхідного квитка – 350 крб.

Початок заходу в 15.00.

Контактна інформація по телефону: +38 9 51 685-26-96 – Григорьєва Марина або по e – mail: marina-hhi@yandex.ru.

Місце проведення : Г.Санкт-Петербург, ЛДМ, вул. Професора Попова, д.47(м. Петроградська).

Місце проведення майстер-класів : Г.Санкт-Петербург, танцювальна студія United Dance Complex, вул. Професора Попова, 38, м. Петроградська, вхід на територію студії через прохідну за списками.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.