Перший всеукраїнський фестиваль сучасних танців Free D’Homme(Вільна людина) в Києві!

18 травня Українська Федерація Танців(УФТ) проводить в Києві перший всеукраїнський фестиваль сучасних танців Free D’Homme(Вільна людина).

Унікально ця подія тим, що його учасником може стати що кожен, що бажає рухатися в ногу з часом і вільно виражати свої почуття, думки, емоції в танці.

На фестиваль запрошені численні танцювальні колективи з різних міст України, які приготують вибухонебезпечну суміш з : хип-хопа(hip – hop), брейк-данса(break – dance), контемпорари(contemporary), крампа(krump), диско(disco), модерну(modern), реггитона(reggaeton), хауса(house), вока(vogue) і не лише.

Глядачів чекає двогодинна бомба уповільненої дії, здатна запалити в кожному бажання танцювати.

Гасло фестивалю Ми поза канонами закликає людей до розуміння оригінальності своєї особи, до розуміння того, що канон – це пропонована форма, яку треба вдало приміряти, а не творчість в чистому вигляді.

Ідея фестивалю – показати людям безмежну свободу, що живе усередині кожної людини. Свобода – це щирість у своїх намірах, проявах, бажаннях. Ми танцюємо без меж і поза канонами! – говорить організатор фестивалю Олександра Середа. (Керівник відділення сучасних танців УФТ, творець і хореограф школи БОРН ТУ ДЕНС, призер безлічі всеукраїнських і міжнародних змагань по сучасному танцю). Саме тому ця подія проходить у форматі фестивалю, а не конкурсу. Конкурс ставить людину в ті або інші рамки, на конкурсі людина залежить від думки інших, він, як правило, не насолоджується процесом під час виступу, оскільки полонений прагненням до перемоги. Одне із завдань фестивалю показати людям, що можна бути щасливим і в процесі, а не тільки лише у фінішної прямої.

Президент і інструктор УФТ Наталія Моголивец про Українську Федерацію Танців : УФТ сприяє розвитку людей за допомогою танцювального мистецтва вже багато років. Особливу увагу ми приділяємо новому підростаючому поколінню і даємо юним талантам можливість проявити себе з самого дитинства, створюємо відповідний грунт для їх творчого розвитку. Ми не ростимо професіоналів, у нас танцюють усі, хто цього хоче. Cчитаем, що саме щирість людини – це його шлях до свободи і бажаємо усім людям не боятися бути тими, хто вони є, знайти свою справжню природу, розвиватися і творити.

Я танцюю тому, що я щаслива, тому, що я вільна. Ми багато не знаємо про себе, поки не почали танцювати. Розповідати можна багато, але навіщо? Просто подивіться, як ми танцюємо! Прийдіть і відчуйте себе вільними! А. Середа.

Почало в 19.00.

Замовлення квитків по телефонах 098 937-00-04, 050 525-02-05.

Місце проведення : г.Киев, Нічний клуб Бінго, ін. Перемоги, 112.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.