Майстер-клас від учасників танцювального проекту United Dance(Russia) Гургена Манякяна і Володимира Хана в Санкт-Петербурзі

13 червня в Санкт-Петербурзі відбудеться авторський майстер-клас від учасників танцювального проекту United Dance(Russia) Володимира Хана – танцювальний стаж 12 років, тренерський – 8 років і Манукяна Гургена – танцювальний стаж 12 років, тренерський 10 років.

Організатори щорічного фестивалю United Dance Open(RUSSIA) і UNITED DANCE organization(England) в Росії.

Чемпіони Росії 2008 року(за версією Hip – Hop International – Russia).

Півфіналісти Чемпіонату Світу в Лас-Вегасі World Hip – Hop Championship – 2008.

Переможці – 1 місце на Tele2DanceFight 2008.

Переможці – 1 місце Краща команда і краще шоу Росії 2009 року(за версією Hip – Hop International – RUSSIA, USA).

Учасники чемпіонату світу HIP – HOP International USA 2008, 2009.

У 2008 році United dance пройшли навчання в кращій танцювальній школі світу – Millennium Dance(USA/LA).

Мета майстер-класу : розвиток танцювальної Хип-хоп культури в Росії, це пояснення, розповідь і показ стилів, нової і старої школи.

Зміст майстер-класу : в течії двох годин буде проведена ввідна теоретична частина і дві години практичного зайняття.

Напрями:

Waacking – Вакинг зародився в ранніх 70-х в гей-клубах Лос-Анджелеса, на Західному узбережжі, і первинне ім’я цього стилю було The Garbo(від імені Грети Гарбо, відомої шведської актриси, театральні пози якої пародіювали танцюристи). Waacking – комерційна назва танцю, що з’явилася у зв’язку з його популярністю(від waack – махати руками), що поширюється, коли танцюристи традиційної орієнтації стали запозичувати і копіювати рухи, зокрема, на популярному американському ТБ-шоу Soul Train. Спочатку це був більшою мірою фьюжн джазу, рухів хип-хопа і локинга.

Hip – Hop Choreography – хип-хоп хореографія пропонує хип-хоп танцюристам виразити себе і свої емоції через танець, при цьому не обмежуючи їх в жанрах танцю. Стилістика хип-хоп хореографії дозволяє танцюристам використати в танці різні елементи інших стилів – тренди, рагга, латини, джазу, локинга, попинга, брейкинга, крампа і навіть бойових мистецтв. Головне – підкреслити красу музики, виділити біти рухами свого тіла.

Майстер-клас так само дає можливість інструкторам-тренерам оздоровчих центрів і танцювальних шкіл детальніше вивчити і зрозуміти ці напрями!

Вартість:

·  Для клієнтів ф/ц Extra Sport – 400 крб.

·  Усім іншим – 500 крб.

Місце проведення : Г.Санкт-Петербург, ТРК Родео Драйв, Проспект Культури, д. 1.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.