Естетика, породжена жанром

Серед улюбленого зайняття репперов, окрім власне репу, числяться граффіті і брейк-данс. Але найчастіше, хіп-хоп асоціюється саме з репом і з репперами, хоча останнє може знаходитися і поза його рамками. Є штамп, що прихід в цю країну хіп-хоп-стайла загадковий, враховуючи те, що уся атрибутика — суцільний протест проти «білої» культури. Насправді реп старої школи протестним не був, а американський gangsta — rap заточений якраз під «білих підлітків з передмість». При тому, що легендами генгста-репа вважають Snoop Dogg’a(підстиль G — Funk), 2Pac(не завжди генгста, ну та гаразд), Dr.Dre(теж Джи-фанк), Scarface, Eazy E, Ice — T, Ice Cube, OUTLAWZ.
Основна стаття: Репер

Реперами(саме з однією «П», або, як говорять говнари і інші унтерменши, «реперами») називають бездумних фанатів музичного напряму, що називається репом.

Ознаки:
Вік не більше 14 років. У важких випадках хвороба може тривати до 19 років. У особливо тяжких випадках — довічно.
Коротка стрижка, або дредлоки і афрокосички.
Безформний американський одяг, але на відміну від говнарей вітаються чисті шмотки.
Джинси сині або болотяного кольору, китайські, на стопицот розмірів більше. Деякі спускають шаровари так, що матня знаходиться нижче колін, неначе поциент обосрался і тягає там декілька кілограмів гівна.
Бейсболка, з прямим козирком, вона ж снепбек(часто надівається убік). Какбе натякає на таку ж двинутость міжвушного нервового вузла.
Намагається читати реп(при цьому має гугнявий «чисто пацанским» голосом, як, втім, і більшість всяких каст і інших центрів).
Самі упоротие малолітні репери вважають реп єдиним напрямом музики, а все решта УГ за визначенням. У міру формування, починають визнавати окремих не реп-исполнителей, потім переходять на Филю. Небагато тих, що прозріли жалкують за відсутністю музичного смаку, викликаного реперством, після чого або безуспішно намагаються бути меломанами, надолужуючи прогаяне, хоча і інша сучасна музика трохи більша, ніж повністю УГ, або намагаються стати гуру у своїй рідній стихії.
Носить циганську хустку. Просунуті репери натягують гандонки, що іменуються Дю-рагами, які майже завжди йдуть тільки чорним, хоча бувають виключення
Самі хворі поциенти вважають, що російський реп круто і разюче відрізняється від юса-репа.
Люблять танцювати брейк(нижній, верхній), але це далеко не усе танцювальні напрями. Також люблять потрясти своїми тушками в стилі bellie dance, lock, c – walk.
Цей людський вид любить мастити стінки фарбами і іншими речовинами, що мастять, і розпилювачами. У більшості своїй це усе убого, але зустрічаються таки люди талановиті. Але будь-хто з кривими руками вуличний художник може узабезпечити свій малюнок від інших художників, поставивши свій підпис, що сумно. Тому на вулицях дофига гівна на стінах, огорожах і т. д.

This entry was posted in Троха інфи. Bookmark the permalink.