Перший Кубок України по Pole Dance під егідою X – PoleMighty Grip 2010 в Дніпропетровську!

21 серпня в Дніпропетровську пройде перший Кубок України по Pole Dance під егідою X – PoleMighty Grip 2010. Змагання організоване за підтримки Української Асоціації по Танцю і Фитнесу на Пилоне, компанії I – Conceptions Ltd. і КЦ Таймаут.

До складу жюрі увійдуть ті, що ведуть тренера, хореографи України і Росії по напряму Pole Dance і Strip Fitness, члени Асоціацій і Федерацій Pole Dance, переможці і призери Українських, Російських, і міжнародних Змагань і Чемпіонатів по напряму Pole Dance.

Олена Шишкова – засновник напрямів pole dance і pole fitness в Росії, акредитований інструктор по pole fitness. Організатор Російського змагання по жердяному танцю і фитнесу 09/10, со-организатор RUSSIAN POLE DANCE UNITY, член Pole Fitness Association, фіналістка Чемпіонату світу World Pole Sport and Fitness Championship 2009.

Вардануш Мартиросян – переможниця Чемпіонату України по стриптизу 2004, переможниця міжнародного Конкурсу Золотий Пилон 2005, Міс Pole Dance Росія 2009, Фіналістка чемпіонату світу по танцях на жердині 2009 в Амстердамі, член Української Асоціації по Танцю і Фитнесу на Пилоне.

Світлана Орлова – танцівниця, педагог і хореограф-постановник в еротичних напрямах(erotic dance і booty dance), а також pole dance. Чемпіонка Росії по еротичному, танцювальному шоу в груповій програмі, тріо і дуеті(ОРТО). Світлана Орлова – головний організатор Першого Російського чемпіонату по Танцю на Пилоне Miss Pole Dance Russia за версією WPDF. Організатор і автор шоу змагань по танцю на пилоне(у командах) в Санкт-Петербурзі і Москві. Суддя на багатьох змаганнях по стриптизу, pole dance і еротичному танцю. Організатор Першого Російського чемпіонату Росії по Pole Fitness. А також глава комітету з Еротичного, Танцювального шоу і Танцю на Пилоне в ОРТО.

Внесок за участь в чемпіонаті – 150 грн

Заявки на участь відправляти до 15 серпня на e – mail: d-ideas@ukr.net або nor elena@ukr.net.

Детальна інформація про змагання на сайті.

Контактна інформація по телефону: 067 523-45-32 Нір Олена.

Місце проведення : г.Днепропетровск, Клубний Центр Тайм Аут, вул. Паникахи, 61.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.