Show Bourgeois в Києві!

11 квітня уперше в Україні, в Києві виступить легендарне Show Bourgeois!

Ми удостоюємо епітета буржуазний усе те, що престижно, вишукано і дорого виглядає. Говорячи про всесвітньо відомому Show Bourgeois(Шоу Буржуа), ми доповнюємо асоціативний ряд словом професійно. Відзиватися про Show Bourgeois таким утішним чином дозволяє не лише 13 літня історія однойменного балету, але і захоплені відгуки світової преси і незмінно вдячних глядачів, які порівнюють Bourgeios з такими грандами вар’єте, як ‘Lido’ і ‘Mouline Rouge’.

До ювілею програми італійське агентство Demibur організувало для Show Bourgeois сольне турне по Європі, яке пройшло з величезним успіхом. Оскільки основу роботи шоу складають гастролі, то виступи Bourgeois в рідній Україні проходять украй рідко. Шоу було створено в 1996 році професійним танцюристом, а згодом балетмейстером Валерієм Сибекиним, відомим завдяки своїй роботі з Бони Тейлор, Аллою Пугачовою, Іриною Аллегровой, Филлипом Кіркоровим і іншими зірками.

Bourgeois – це органічне поєднання світових стандартів і традицій кабаре з найбільш прогресивними досягненнями сучасних танцювальних шкіл. Гастролюючи з незмінним успіхом по країнах Європи, Азії і Африки в течію ось вже тринадцяти років, Show Bourgeois увібрало в себе все те краще, що можуть запропонувати традиції цих країн. Яскрава півторагодинна програма, з якою Show Bourgeois гастролює сьогодні, була сформована на основі досвіду, отриманого від співпраці з партнерами з різних держав, що належать до різних культур. Об’їздивши десятки країн, починаючи з Італії, Монако, Франції і закінчуючи Кіпром, Тунісом і Індією, артисти створили еклектичне шоу, що театралізувалося. У нім є присутніми стилізації на тему східних, іспанських, французьких, бразильських, російських, китайських, африканських, індійських і багатьох інших танців. Проте в кожному танцювальному номері, незалежно від його стилістики, є присутнім те, що називається Фірмовим стилем Bourgeios. Класична основа з танців народів світу підведена під модерну і джазову танцювальну лексику, що у результаті дає нове, абсолютно несподіване трактування здавалося б традиційним ориентальским або європейським танцям.

Не останню роль в становленні Show Bourgeois зіграло використання в програмі ексклюзивних, створених по спеціальних технологіях, сценічних костюмів, що вивело шоу на значно більш високий професійний рівень по порівнянню не лише з вітчизняними, але і світовими аналогами. Приміром, страусине і павине пір’я, удосталь використовуване для створення костюмів артисток Bourgeios, замовляється у Франції, розкішні якісні тканини привозяться з Сирії, пошиття костюмів робиться в різних країнах, у тому числі і Тунісі, Туреччині, Італії. Оригінальність і кількість різних сценічних костюмів якнайкраще відбиває широту і різноманітність репертуару Show Bourgeois.

Відмітною особливістю шоу є участь в програмі чарівної співачки Natalie Gioia, чий талант і унікальна манера виконання неодноразово отримували високі оцінки музичних критиків і жюрі престижних співецьких конкурсів. В даний момент співачка гастролює по Італії і Франції і займається записом сольного альбому.

Єдиною незмінною складовою Show Bourgeois є високий рівень виконання і непередавані враження від шоу, які, як відомо, краще один раз отримати особисто, чим сотні разів слухати про це від інших.

Почало в 19.00.

Ціна квитків : 100 – 250 грн

Квитки можна придбати в усіх театральних касах Києва.

Місце проведення: г.Киев, ЦКМ СБУ, вул. Ирининская, 6.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.