Магічне шоу STOMP в Києві!

З 22 по 25 квітня в Києві відбудуться шість феноменальних шоу групи STOMP.

Справжнє магічне представлення на сцені!

Самі божевільні, оригінальні ритми і рухи, вражаюча енергія танцюристів. Представлення STOMP не залишить байдужим нікого!

Шоу STOMP це унікальне поєднання шумових ефектів, сучасного танцю, світломузики і акробатики.

Авторам шоу, Люку Кресвеллу і Стіву МакНиколасу вдалося розробити універсальну мову ритму, в якому гармонійно сплелися танець, театральне дійство і гумор, вони зуміли перетворити обридле городянам урбаністичне середовище на театральний майданчик.

Вже 14 мільйонів глядачів в 43 країнах світу захлеснуло хвилею адреналіну і гарного настрою, яку з року в рік піднімає тупіт десятків ніг і приголомшуючий барабанний бій.

Сьогодні, після шести років успішних виступів в Лондоні, STOMP представляє оновлене шоу у дусі STOMP OUT LOUD, великомасштабної постановки в Лас-Вегасі.

Жанр постановки визначений засновниками як ритм шум шоу, засноване на дикій комбінації гри на ударних інструментах, пантоміми, степа і брейка.

Учасники шоу, створюють фантастичне представлення з банальних предметів, артисти майстерно грають на цілому арсеналі інструментів : швабрах, відрах, трубах, мітлах, баках.

Головна складова шоу STOMP – високоякісна суміш майстерної хореографії, злагодженої роботи учасників, звичайних предметів і безперервної клоунади; невтомна команда з восьми учасників перетворює мітли на танцювальних партнерів, хлопання – в складну розмову, а пляшки з водою у вишукані музичні інструменти.

У одній з самих видовищних частин нового шоу учасники кидають один одному банки з фарбою, устигаючи при цьому вистукувати на їх поверхні надзвичайно складний ритм.

STOMP відкривають і закривають театральні сезони на Бродвеї, виступають на церемоніях Оскар і Grammy, представлення колективу з незмінним аншлагом проходять на майданчиках багатьох країн світу.

Грандіозний проект дістав безліч престижних нагород, серед яких орден Британської імперії За внебродвейское шоу. Артисти трупи взяли участь в двох сотнях рекламних робіт, їх ритми стали візитною карткою компанії Coca Cola і корпорації Dolby Cinema.

STOMP є володарями Золотого лева фестивалю реклами в Каннах за відео для компаній JACCS(Японія) і Apples(Австралія).

У 2002 році на екрани кінотеатрів вийшов фільм Пульс: Одісея Стомп, що став світовим хітом і зібрав величезну кількість кінонагород.

Cтоимость квитків на шоу STOMP від 100 до 800 грн

Квитки можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Киев, МЦКИ Жовтневий палац.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.