Класи по Somatics в Києві!

З 20 по 23 травня в Києві пройдуть класи по Somatics з програмою: Інтеграція в русі – соматичні підходи і їх використання в танце-двигательной терапії.

Somatics – сукупність дисциплін, що вивчають взаємозв’язки в людському тілі, вплив свідомості на функції і будову тілесних тканин, і що застосовують концепцію цілісності тіла-розуму-духу.

Практикуючи усвідомленість руху, дихання, дотику і глибоку роботу з образами, ми придбаваємо навички зміни внутрішніх станів, які відновлюють свідомий зв’язок з тими сторонами тілесного функціонування, які зазвичай вважаються неконтрольованими свідомістю. Проявляючи ці зв’язки, ми відкриваємо нові сторони себе самих. Ми розсовуємо межі свого потенціалу руху, інтелектуально-емоційної сфери. Ми придбаваємо ясність у вибиранні виразних засобів і їх використанні.

Ведучі – Олександр Гиршон(Москва), Анастасія Солонкина(Санкт-Петербург).

Олександр Гиршон про програму: Ця програма знайомить з принципами і особливостями соматичних підходів на прикладі Body – Mind Centering і основ Бартеньефф. Соматика(somatics) – загальне найменування для ряду сучасних західних дисциплін роботи з тілом, що зазвичай використовують холистический підхід.

Мета Основ Бартеньефф знайти живу взаємодію між внутрішніми зв’язками в тілі і зовнішньою виразністю руху. На тренінгу ми розглядатимемо техніки по усвідомленню і базових зв’язків в тілі і первинного циклу дії з Основ Бартеньефф.

Мета Body – Mind Centering – повніше, втілене(embodied) існування. Це дослідницький підхід до розуміння тіла і руху, заснований на усвідомленому і практичному засвоєнні знань анатомії і психофізіології людського розвитку. Включає техніку по усвідомленню тілесних систем, станів пов’язаних з ними, властивих їм робочих асоціацій і якостей руху.

Ми вивчатимемо базові принципи цих підходів через структуровані вправи, роботу з партнером, дотиками і предметами, танцювальну імпровізацію і емпіричну анатомію. Нашою метою буде виховання більше інтегрованого тіла, розширення можливостей руху і доступу до ресурсів для життя.

20 і 21 травня – 19.00-22.00

22 і 23 травня – 15.00-19.00

Вартість за 4 дні – 85 євро або 900 грн

Обов’язкова попередня реєстрація по телефонах: +3 0 67 287-13-60 Іванна, +3 0 97 260-58-71 Наталія, +3 0 63 660-02-50 Марія або по e – mail: girshon.kiev@gmail.com.

Місце проведення : г.Киев, вул. Боженко, 86г, студія танцю Джем.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.