Шоу Georgian Legend Samaia в Києві!

8 листопада в Києві пройде шоу Samaia Легенди Грузії, що перевершує по розмаху і драматургії лідерів жанру, – сучасні балетні шоу Riverdance і Lord of the Dance.

Шоу Samaia Легенди Грузії стало одним з самих крупнобюджетних музично-хореографічних видовищ у світі, реалізованих з використанням ультрасучасних технологій створення супершоу.

Майстрове переплетення сюжетів з національної історії Грузії, талановито втілених в танцях, музиці і піснях, що доповнюються приголомшливими костюмами, декораціями, світлом і звуком, перетворюють шоу Samaia Легенди Грузії на тріумф кавказької культури на світовій сцені.

Своя назва Samaia шоу отримала не випадково. Це слово є у багатьох світових культурах. Наприклад, в азіатській Samaia – це квітка, в арабській – небеса, а в грузинській – традиційний жіночий танець.

Легенди Грузії – це не просто фольклорне представлення. Це, як говорять його творці, новий звук грузинської музики і пісні, деякий сплав багатої, древньої культури і сучасного мистецтва.

Спеціально для цього шоу були відібрані кращі грузинські танцюристи. Причому кастинг був дуже важкий для усіх кандидатів.

У нашому шоу багато хореографії і балету, і є дещо від фехтування, – пояснив продюсер Олександра Начкебия. – Учасники нашого представлення повинні уміти дуже багато що. Тому ми довго їздили по Грузії і підбирали артистів. Нам потрібні були не просто танцюристи і співаки, а харизматичні і талановиті люди.

Легенди оповідають про долю грузинського народу – про війни і перемоги, про любов і ненависть. Перший же організований по США тур Georgian Legend приніс успіх. Газети пістрявили епітетами: сенсаційний прорив кавказької культури .видовище, яке повинен побачити кожен хоч би один раз в житті. (Los Angeles Times)захоплююча феєрія танцю(New – York Times), банкет багатства для очей і вух(New York Post).

У 2001-2002 Georgian Legend дебютує з європейським туром по Франції, Швейцарії і Бельгії – аудиторія гастрольного туру склала більше 500 000 глядачів. З 2002 по 2007 шоу побувало у більш ніж 50 країнах світу.

Нове шоу відрізняється фантастичним світловим рішенням, новим звучанням музики і костюмами, створеними грузинським кутюрье Бакуром Бакурадзе. Незмінною залишається найвища майстерність грузинських артистів, видовищність і емоційність виступу, а також те, що кожен виступ шоу закінчується бурхливою овацією під головну пісню Шоу Samaia, сингл якої став Золотим диском в Європі.

Почало в 19.00.

Ціна квитків від 100 до 650 грн

Квитки можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : м. Київ, Національний Палац Україна.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.