Перший чемпіонат України по Стрип-дансу в Одесі!

6 листопада Федерація Стрип-дансу України, танцювально-вокальний центр Штаб-квартира, Антон і Ганна Ильини представляють перший чемпіонат України по Стрип-дансу в Одесі.

У Відкритому Чемпіонаті України можуть взяти участь танцюристи – дійсні члени ФСДУ, дійсні члени всеукраїнських організацій що розвивають стрип-данс, стрип-пластику, еротичні танці(зареєстрованих в Міністерстві Юстиції України), а так само танцюристи іноземних організацій. І танцюристи, що не є членами жодної організації після пред’явлення паспорта.

Номінації:

Body show. Змагання проводиться за правилами ФСДУ в номінації Body – show. У постановці можуть використовуватися будь-які елементи естрадної, бальної хореографії, шоу, вар’єте, кабаре, популярні танці минулих років(буги-вуги, рок-н-рол, степ, чечітка, канкан і інші). Допускаються ліфти, перевороти, підтримка. Номінація оцінюється за наступними критеріями: хореографія, артистизм, лексика, відповідність стилю, музичність, ідея, постановочна робота і інші.

Dance show(танець з використанням атрибутики). У постановці можуть використовуватися будь-які елементи естрадної, бальної хореографії, шоу, вар’єте, кабаре, популярні танці минулих років(буги-вуги, рок-н-рол, степ, чечітка, канкан і інші). Дозволені акробатичні і силові елементи. Номінація оцінюється за наступними критеріями: хореографія, музичність, постановочна робота, оригінальність, малюнок, робота з атрибутом, предметом, і інші.

Під атрибутикою мається на увазі стілець, тростина, боа, ремінь, шаль, парасолька і інші. Будь-який предмет не більше стільця. Заборонені секс-игрушки.

Детальна інформація про чемпіонат на сайті.

Місце проведення : м. Одеса, розважальний комплекс Палладиум, Італійський бульвар, 4.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.