HIP HOP FRIENDS PARTY

УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СУЧАСНИХ ТАНЦІВ представляє у рамках UKRDANCE PROJECT HIP – HOP FRIENDS PARTY 23 жовтня 2010 року, м. Київ

Паб Grille Room запрошує поринути в атмосферу 70-х років Південного Бронкса, самопальної вечірки, захоплюючого ритму музики і танцю в стилі Hip – Hop.

Навкруги височіли великі нежитлові будинки з чорними отворами вікон. З підвалу доносилася музика. Грубі столи, дві вертушки, темношкірі Ем-сі, ритмічно пританцьовував, перекидалися мікрофоном і щось дико кричали в нього поверх граючої музики. Ди-джей стояв схрестивши руки на грудях, як повелитель над океаном танцюючих людей, що колишеться.

Вечірка у розпалі! еM – Cи запалює факели встановлює їх на підлозі і люди починають розступатися звільняючи місце. У круг входять танцюристи і починають свій тваринний танець – первісний, племінний він возраждается в ритмах Хип-Хопа.

На вечірці ви зможете вільно виразити себе через танець! Поспілкуватися і обмінятися досвідом з друзями і завести нові знайомства. Усі бажаючі танцюристи, команди, школи сучасних танців, DJ, Rap виконавці можуть взяти участь в цьому проекте.

Заявки приймаються до 19 жовтня, по e – mail: ok-sun@list.ru Вартість квитка : 40 грн круппа в контакті

http://vkontakte.ru/event 20311422

Детальна інформація і замовлення квитків по тел. 096 922 15 15 Тумко Оксана.

Де: паб Grille Room(ул.Нижний Вал 3720)

Коли: 23 жовтня 2010 В скільки: 09:00-10:00 www.ukrdance.ua

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.