Міжнародний фестиваль сучасного і східного танцю Танцюючий город-2011 пройде в Пскові

12-13 листопада на сцені гигант-холла Пароплав(КСК Супер). Організаторами заходу виступили студія сучасного танцю і фитнеса Fit Dance і школа східного танцю Скарабей.

Гігант-хол Пароплав – найбільший в області концертний зал, дизайн якого виконаний в стилі двопалубного корабля. У величезному приміщенні передбачені два рівні, V.I.P .-ложи. Великий відеоекран, а також звукова і світлова апаратура, м’які меблі, 5 барів – усе це забезпечує як відмінний відпочинок для корпоративних клієнтів, так і якісне проведення концертних програм. Тут відбулася безліч заходів у тому числі: концерти – Філіпа Кіркорова, Володимира Кузьміна, гр. Любе, ДДТ, Руки Вгору, Bad Boys Blue, Nouse MC гр. Центр і інші; конкурси Міс Псков, Маленька принцеса і інші. Місткість залу до 2000 гостей.

Як повідомили Псковську Стрічку Новин організатори фестивалю, у рамках заходу пройде конкурс виконавців сучасних і східних танців, серед учасників якого будуть представники різних міст Росії і ближнього зарубіжжя.

Цілями і завданнями фестивалю є популяризація мистецтва сучасних і фольклорних танців, розвиток танцювальної культури в місті Пскові і області, навчання танцювальній майстерності виконавців, а також виявлення талановитих колективів, працюючих в стилі сучасної хореографії і східного танцю, і відбір танцюристів для представлення Пскова на великих заходах країни по східних танцям і сучасним танцювальним напрямам таким як: хип-хоп, брейк-данс, латино шоу, хаус і так далі

На фестивалі планується обмін досвідом між педагогами і танцюристами з різних регіонів Росії і ближнього зарубіжжя, залучення до зайняття танцями дітей, підлітків і молоді. Також у рамках заходу пройде ряд майстер-класів приїжджих педагогів.

Після завершення конкурсної програми відбудеться гала-концерт за участю запрошених колективів, що ведуть хореографів країни і відомих виконавців сучасних і східних танців.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.