Петербург побачить танцювальне шоу під дощем!

14 лютого Санкт-петербурзький театр танцю Спокуса покаже танцювальне шоу під дощем Між мною і тобою, яке пройде на сцені консерваторії ним Римского-Корсакова.

Між мною і тобою – це сучасна музична притча. Оповідання про людські відносини, самотність і любов.

Упродовж усього шоу, головний герой, розповідає глядачам про дівчину, з якою він був вимушений розлучитися через його нерозуміння жіночої логіки. Він не розумів її поведінки і вчинків. У течії шоу глядач слухає ті забавні, а іноді і трохи сумні історії сталися з цією парою. Під час розповіді молода людина розуміє, що вона – це та єдина, без якої він не може жити…

Танцювальна група театру супроводжує героя, виражаючи його думки і почуття мовою танцю. Танці виконані з неповторним гумором молодими танцюристами, задаючими темп представленню. За допомогою танцю гранично розкривається сенс кожної сцени. У тому числі і за допомогою різноманітної музики, яка рухає спектаклем : від джазу до рок-н-ролу, від ліричних поп-композиций до експресивних рок пісень.

Стилізований, пройнятий хорошою музикою спектакль, допускає ігрові моменти, образну безпосередність. Застосовується інтерактивне спілкування з глядачем. Що дозволить тому, що кожному, що прийшов відчути себе на місці героя.

Особливість спектаклю – танці виконуються під дощем.

Текст головного актора – російською мовою.

Придбати квитки: 994-00-60, 8(921) 77-000-72 або nad ru@mail.ru

З питань акредитації і організації інтерв’ю з артистами: + 7(911) 198-12-79 Вікторія

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.