Танцювальний спектакль Містер Ч. у Санкт-Петербурзі

14 і 15 жовтня в Санкт-Петербурзі на сцені Молодіжного театру на Фонтанке відбудеться прем’єра танцювального спектаклю Містер Ч.!

Це дебютний спектакль трупи Bye Bye Ballet Company, яка за недовгий час свого існування вже встигла зарекомендувати себе як одна з найбільш перспективних танцювальних компаній в Петербурзі.

Керівником трупи є Лілія Бурдинская, молодий і талановитий хореограф, художній керівник арт-пространства Bye Bye Ballet і керівник трупи Bye Bye Ballet Company, за плечима якої участь в провідних балетних трупах Великобританії, Франції, Бразилії. Вона ж стала автором і постановником спектаклю Містер Ч., присвяченого великому акторові минулого століття Чарлі Чапліну.

Містер Ч., проте, не біографічна історія про Чарлі Чапліна, а красиве метафоричне дійство, каскад з чотирьох історій, що порушують найважливіші питання буття. Життя і смерть, любов і жорстокість – усе це сплітається в хитромудрий сюжет, що транслюється глядачеві через виразну мову танцю. У достоїнствах спектаклю також незвичайна сценографія, заворожливі відеоінсталяції і оригінальна музика.

Композитором спектаклю став Артем Михайлов, відомий своїми роботами до спектаклів Вчення дона Хуана і Метаморфози, продюсер спектаклю – художній керівник Театру Morph – Сергій Хомченков.

Спектакль Містер Ч. створений за підтримки Комітету з культури міста Санкт-Петербургу, і, без сумніву, є однією з найбільш інтригуючих театральних подій осені.

Почало в 19.00.

Контактний телефон: +38 9 21 394-47-80.

Місце проведення : м. Санкт-Петербург, ст.м. Технологічний інститут, Реки Фонтанки наб., 114.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.