Семінар з індійського класичного танцю стилю Одисси

Одисси – прадавня форма танцю, що дійшла до наших днів з Індії з штату Орісса. Це класичний індійський танець, один з найвишуканіших, граціозніших і жіночних танців. Одисси багато віків існував як строго храмовий танець, що виконується перед божеством Джаганнатха. Стиль славиться скульптурністю і витонченістю рухів, відрізняється більшою плавністю, граціозними рухами, витонченими позами, а музика, супроводжуюча ці танці, більше мелодійна.

Семінари проводить індійська танцівниця Пратибха Джена Сингх. Вона вже неодноразово бувала в Україні, давала концерти і майстер-класи, і змогла зачарувати своїм мистецтвом багатьох. Пратибха пряма спадкоємиця стилю. Її батько Сурендра Натх Джена відновлював стиль і танці в ході усього свого життя.

У програмі навчання – демонстрація танцю, базові позиції і кроки, базові зв’язки, значення і символізм жестів рук(мудрі і хасти), експресія в танці(абхиная, емоції), вивчення 1 танцю. Зайняття йтиме 3 дні. Тривалість одного зайняття 2 години. Вартість курсу за 3 дні 40 євро, за 1 день – 15 євро. Початок зайняття після 13 травня. Дата і час уточнюються.

Для відвідування майстер-класів або індивідуального зайняття потрібний попередній запис по телефону 8-050-184-05-26 або за адресою ksenia@orientaldance.com.ua

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.