Одеса. Перший український фестиваль вуличних танців

17 жовтня відбудеться Перший український Фестиваль Вуличних Танців в Одесі, в якому може брати участь що будь-який, що бажає. У програмі фестивалю традиційні батли, джеми, а також показові виступи кращих танцювальних команд і майстер-класи.

Метою заходу є обмін досвідом молодіжних танцювальних колективів Росії і України.

Фестиваль Вуличних Танців – це не просто конкурс танцюристів, це не просто змагання – це танці, живі, справжні, різні; це можливість об’єднання усіх танцюристів, будь-якого рівня.

Змагання проходять в номінаціях – 1х1, 2х2, команда на команду. Переможці визначаються глядачами, це створює відчуття участі в шоу для кожного глядача, що прийшов.

У програмі фестивалю показові виступи кращих московських танцювальних команд, призерів російських і міжнародних змагань, фестивалів і майстер-класів Doberman, SaXaRSHOW а так само музичного колективу SОУЛJAZZ і кращих московських Dj Москви зі світу Вуличних танців Dj Mario і Dj AntonOFF.

Doberman – команда входить в 20-ку кращих команд у світі за версією Hip Hop International Las Vegas 2008. Чемпіони Росії за версією Hip Hop International Russia 2009. Переможці проекту Танці без правил на ТНТ.

Кожен учасник команди Doberman дасть майстер-клас:

·  Ситніков Данил(Soul Jazz, Hip – Hop)

·  Дедюк Євгенії(LA, Hip – Hop, Breaking)

·  Юшков Євгенії(Krump, Hip – hop, House, Popping)

·  Васильєв Андрій(House, Hip – Hop, Popping, LA)

·  Малиновский Михайло(Exclusive For Ladies Стрип Пластика, постановка індивідуальних номерів, жердина)

SaXaRSHOW – це команда високопрофесійних красивих танцівниць з величезним досвідом. Єдина група дівчат, які танцюють усі стилі від Hip, – Hop до Strip – plastic. Кожен танцювальний номер це цікава режисерська постановка.

SОУЛJAZZ – це музична група учасник проекту Нова хвиля 2008, креативна музична група, що поєднують в собі такі стилі як Soul, Jazz, R’n’B, Funk, Hip – Hop, House. Під їх ритми люблять ставити танцювальні номери і просто танцювати на концертах і вечірках. Це новий формат звучання від творчих людей, об’єднаних єдиною пристрастю до музики.

Місце проведення : г.Одесса, Арт-центр, вул. Пушкінська, д. 32.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.