Майстер-клас по Contemporary Dance від Марини Лимарь

26-29 листопада в Києві пройде перший авторський майстер-клас Марини Лимарь по Contemporary Dance.

Це рідкісна можливість для киян, які танцюють професійно або на любительському рівні, побачити і спробувати європейський contemporary dance вищої проби. Унікальна можливість дізнатися, що таке справжній контемп. Пластика на грані між танцем і акторською майстерністю.

Марина Лимарь – балетмейстер, режисер, перформер, педагог по техніці сучасного танцю і імпровізації, продюсер міжнародних проектів в області сучасного виконавського концептуального мистецтва, Член Міжнародної Ради Танцю при ЮНЕСКО(CID – UNESCO). Її дніпропетровський фестиваль Сводобний Танець є єдиним в Україні місцем, куди приїжджають кращі європейські трупи Contemporary Dance.

Танець, який розвиває група Інші Танці, є протилежністю звичних для України танцювальних стандартів, які можна зустріти в студіях і під час стандартних виступів.

Подібні танцювальні семінари, дуже популярні в Європі. Це один з найпопулярніших і приємніших способів боротьби з напругою і стресом. До подібної терапії прибігають люди, що шукають натхнення і можливості подивитися на себе під новим кутом.

Чотириденний семінар(двогодинне зайняття 4 дні підряд) дозволяє освоїти основу техніки руху або досягти нового рівня.

Майстер-клас буде розділений на 2 групи: профі(вдень) і любительська(увечері).

Цей курс для тих, для кого рух і природність є цінностями, хто хоче досягти в танці розумного балансу м’язового тонусу і розслаблення, зосередженості і емоційного драйву, хто може дозволити собі відмовитися від усього того, що знає про своє уміння(чи невмінні) танцювати, хто готовий вчитися і змінюватися.

Додаткова інформація і запис у Світлани Бовкун : 067 242 7856; e – mail: sveta@obraz.in.ua.

Місце проведення : г.Киев.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.