Театр Іспанська Сюїта з Магією Фламенко

20 грудня в Київ приїжджає Театр Іспанська Сюїта(Мадрид) з фламенко-шоу Магія фламенко.

Театр Іспанська Сюїта – хореографічна група з 18 чоловік, вокалісти, оркестр з гітар, скрипки, віолончелі, флейти і ударних інструментів. Театр визнаний кращим у світі. У Пекіні і Шанхаї, в Японії і Росії, Англії і США, люди у всьому світі приходять на їх шоу і потрапляють в полон майстерності і пристрасті.

Магія Фламенко(Голе Фламенко). Трупа Іспанська Сюїта пропонує вражаюче видовище. Фламенко, яке оголяє і звільняє душу, кожну клітинку, кожен жест, ноту і рух для того, щоб кожен міг пізнати свою суть. Фламенко, яке передає чисті, голі почуття, позбавлені домагання і гордині.

Солісти: Хосе, Россарио і Риккардо Кастро Ромеро.

Жива музика, танці, спів, ритми, захоплені вигуки глядачів – ось, що таке містерія фламенко! І кожен, хто потрапляє в цей світ, стає його незамінною частиною – будь то танцюрист, співак, музикант або глядач! Серця усіх б’ються під ритми тангоса, булерии, фанданго, фарруки, алегриас. За допомогою танцю, посиленого союзом з музикою і піснею можна продемонструвати найнеймовірніший діапазон почуттів.

Фламенко – це більше, ніж танець, більше, ніж музика. Цей світогляд, відношення до життя. Фламенко – це енергія, що дозволяє йти по життю красиво і не боятися бути самим собою.

Почало в 19.00.

Придбати квитки на шоу можна в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Киев, НД Україна, вул. Велика Васильківська, 103.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.