Київський міжнародний танго фестиваль

З 16 по 19 вересня за сприяння Посольства Аргентини в Україні у рамках святкування 200-річчя Аргентини в Києві відбудеться Міжнародний танго фестиваль 2010.

Танго-фестиваль в Києві – це:

·  тепла дружня атмосфера, зустріч із старими друзями і нові знайомства;

·  дивовижне місто Київ з 15-віковою історією, яке у вересні ще по-літньому теплий і привітний;

·  4 дні майстер-класів з викладачами світового рівня;

·  4 милонги з улюбленими танго-діджеями;

·  розваги на будь-який смак(у Києві є багато чого цікавого відвідати і побачити);

·  і, звичайно ж, багато Танго.

Викладачі:

Олівер Колкер і Сильвина Вальс(Буенос-Айрес, Аргентина)

Сильвина народилася у Буенос-Айресі, представляючи молоде покоління чудових танцюристів аргентинського танго. Її танець об’єднує елементи усіх стилів танго, таких як Каньенге, Салон, Орийеро, Милонгеро і Ессенико. Сильвина вчилася у Буенос-Айресі у відомих маестро Пепито Авеянеда, Густаво Навейра, Карлос Гавито і Грасиела Гонсалес, розвинувши точне і глибоке розуміння не лише як танцівниця, а і як відомий всьому світу майстер-викладач танго. У неї свій унікальний і красивий стиль в танці, наповнений гумором і сильними почуттями. Метод викладання Сильвини дуже зрозумілий і добре структурований. Її робота заснована на класичних стилю танго з переходом на сучасні стилі.

Останні два роки Сильвина Вальc і Олівер Колкер працюють разом. Олівер відомий як майстер аргентинського танго і милонги траспи. Разом вони виступають і викладають танго на найпрестижніших фестивалях в США. Олівер Колкер, актор і танцюрист танго, з 3 років жил в Аргентині, почав танцювати танго в 1997 році. Він дуже успішно вчився у таких викладачів як Орасио Годой, Луіс Соланас, Освальдо Зотто, Роберто Еррера, Грасиела Гонсалес, Карлос Копейо і Карлитос Перес. Зараз Олівер викладає у школі Stteping Out Studios на Манхеттені в Нью Йорку. Основна мета в його викладанні це навчити людей як танцювати танго з глибокими почуттями, розумінням і уважністю.

В’ячеслав Іванов і Ольга Леонова(Москва, Росія)

Одна з найкрасивіших танцювальних пар Москви, виділяються нестандартною манерою танцювання на московських милонгах, з власним вишуканим танго-стилем, що є феєричним коктейлем з салонного танго і танго-фантазії. Найголовніше в танці – контакт і гармонія усередині пари і єдність з музикою. В’ячеслав танцює з 2000, майже з самого моменту появи танго в Росії. Викладає танго з 2003 у власній школі Go Tango! Організатор і модератор самого відвідуваного танго-форуму в Росії. В’ячеслав навчався в Амстердамі, Парижі, Берліні, Болоньї, Барселоні, Стамбулі, Буенос-Айресі. Ольга і В’ячеслав мають енергійний і креативний стиль викладання, продуману побудову уроків, усебічне освітлення вибраної теми, а так само великий досвід проведення семінарів в Росії і Україні : Київ, Самара, Челябінськ, Санкт-Петербург, Саратов, Ростов-на-Дону.

Діджеї:

Юрій Алексєєв(Москва, Росія) – 100% класик, проте, під настрій, він не проти і пустувати. Ревний охоронець правил навігації на милонгах. Офіційний діджей танго-кемпов в 2007-2010, Московській Міжнародній Танго-лабораторії в 2006-2010, El Corte MARATHONSALON 2009-2010(Наймеген, Нідерланди), El Tangon(Туреччина), танго-марафону в Києві.

В’ячеслав Іванов(Москва, Росія) – любить ділитися настроєм, ділитися тим, що подобається. Добре знайомий з перевагами танго-співтовариства, він тонко відчуває, коли можна піддатися настрою танцпола, а коли змінити його і направити в потрібну сторону.

Олівер Колкер(Буенос-Айрес) – з дитинства вихований в традиціях справжнього аргентинського танго, він приносить на милонгу частинку Буенос-Айреса.

Програма фестивалю, вартість, а також реєстрація на сайті.

Контактна інформація: +38 0 67 585-57-10 Юлія, email: jserzhan@gmail.com; +38 0 97 489-78-29 Надія, email: nadicher@gmail.com.

Місце проведення : м. Київ, вул. Игоревская, 12Б, метро Поштова площа.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.