Виступ групи The Rangers в Москві!

2 жовтня в Москві відбудеться сенсація року – ексклюзивний виступ групи The Rangers(USA)!

Нове віяння охопило молодь і усі дружно забули про танець Krump і перемкнулися на нову хвилю. Забавні рухи, яскраві футболки, різноколірні кросовки і вузькі штани стали невід’ємною атрибутикою підростаючого покоління Америки. Американських тинейджерів можна знайти що виконують новий вид танцю Jerkin буквально скрізь: на вулицях міста, в школі, в супермаркетах і навіть на дахах вантажівочок з мороженим.

Танець Jerkin зародився в Лос Анджелесе і притягнув за собою музику і стиль одягу, ставши повноцінною субкультурою, яка бере свої корені від хип-хопа. Цей мувмент охопив усю Америку і Європу і нестримно поширюється по всьому світу.

Яскравими представниками стилю Jerkin серед артистів є молода група The Rangers, які за лічений час із-за своєї неповторності і популярності в мережі інтернет, стали великомасштабними зірками. Rangers задали такт не лише новому музичному напряму, але і новому стилю танцю, будучи одночасно виконавцями і танцюристами.

Вони почали свій шлях з танцювальних баттлов, а продовжують як група, але вже з величезною кількістю послідовників по всьому світу.

У Росії тільки починають пізнавати музично-танцювальний феномен під назвою Jerkin, але він розвивається з кожним днем, і об’єднує представників цього стилю по усій Росії і СНД.

Почало в 23.00.

Вхід: 500 крб.

Місце проведення : м. Москва, клуб Жара, Бутирский Вал, 5, м. Білоруська(кільцева).

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.