Шоу The Ultimate Thriller про Майкла Джексоне за участю Тито Джексона

5 жовтня 2011 року УПЕРШЕ В РОСІЇ The Ultimate THRILLER – шоу на згадку про Майкла Джексоне

Російські прихильники Майкла Джексона цієї осені готуються до справжньої сенсації. У Москву уперше їде оригінальне шоу The Ultimate Thriller, створене на згадку про Майкла Джексоне людьми, що працювали з легендою. Шоу The Ultimate Thriller – це виключно живе виконання і знамениті танцювальні постановки від хореографа Майкла Джексона Міка Томпсона(Mic Thompson). В головній ролі – ТиДжей Салливан(Tejai Sullivan). Спеціальний гість The Ultimate Thriller – Тито Джексон(Tito Jackson), старший брат Майкла, який входив до оригінального складу групи Jackson 5.

The Ultimate Thriller є музичним уклоном суперзірці. Шоу засновано на The BAD World Tour(1987 – 1989) і Dangerous World Tour(1992) Майкла Джексона. Під час двогодинної вистави артисти виконують 20 пісень, включаючи популярні Man in the Mirror, Black or White, Beat It, Billie Jean і Thriller. Частина концертної програми включає пісні тих років, коли Майкл був у складі Jackson 5.

Виконавець ролі Майкла ТиДжей Салливан більше 20 років займався відтворенням рухів і голосу короля поп-музики, а також став безперечним переможцем фестивалю Michael Jackson United Nation International Fan Club MJ Pop Idol Contest в 2007 році. У складі групи ще чотири музиканти, три бек-вокалісти і вісім танцюристів.

Мік Томпсон, який працював над постановкою танцювальної частини The Ultimate Thriller, був головним хореографом Майкла Джексона упродовж дев’яти років. Сьогодні я почуваю себе благословленим на те, щоб продовжувати нести в маси його талант, – признається Мік Томпсон. – Без сумнівів, Майкл посміхатиметься під час нашого світового турне.

Після перших успішних гастролей в Америці шоу пройшло в Німеччині, Італії, Угорщині, Швейцарії. Відгуки фанатів і відгуки преси були приголомшливими. Схожість між артистом ТиДжеем Салливаном і Майклом Джексоном неймовірно! Його зовнішність, так само як і вираз обличчя, і рухи – ошеломляющи. Але ще прекраснішим був його голос, який такий близький до голосу поп-икони, – написав у своїй статті журналіст Майкл Юблеккер(Michael Ublacker). Між тим Салливан розповідає, що тепер йому потрібно додаткову охорону від натовпів фанатів, що обожнюють Джексона.

Майкл Джексон був втіленням так званої американської мрії. Народившись в 1958 році в Гери(штат Індіана) у бідній сім’ї, він з дитинства дуже хотів досягти абсолютного успіху у світі поп-музики. Ставши справжнім кумиром для мільйонів людей, Майкл Джексон написав саундтрек для цілої епохи, який вплинув на моду, стиль життя і танцювальний напрям декількох поколінь. Статус найуспішнішого артиста в історії поп-музики підтверджується цифрами: майже за чотири десятиліття було продано більше 750 мільйонів альбомів Майкла Джексона, включаючи Thriller, який став диском, що самим, що продавався, в історії музики.

У серпні 2009 року Майкл Джексон відсвяткував би свій 51-й день народження. Того ж літа артист готувався до завершального у своїй кар’єрі туру This Is It(Це усе), який, на жаль, так і не відбувся…

Подібно до того як любов до музики Майкла Джексона охопила декілька поколінь, The Ultimate Thriller покликане зберігати пам’ять про нього. Шоу об’єднує пристрасть юності і перевірену часом мудрість з однією метою: поділитися чаклунством музики і енергії, яку Майкл дарував мільйонам людей у всьому світі.

Я не міг придумати нічого кращого, ніж грати його музику світу, тим самим віддаючи данину поваги його пам’яті. Для усіх артистів це щось набагато більше чим ностальгія, це продовження того чаклунства, музики і енергії, яку Майкл подарував світу, – говорить режисер шоу Дуглас Вайт(Douglas White).

Суперсучасний звук і відео, неймовірне світлове оформлення, справжні костюми танцюристів і артистів, унікальна хореографія(включаючи знамениту місячну ходу), а також кращі хіти Майкла Джексона – усе це разом складає екстраординарне мультимедійне шоу The Ultimate Thriller.

Місце проведення :

Москва, 09:00
Концертний зал Крокус Сити Хол, Великий зал(схема 7)

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.