Танці великого міста

11 серпня 2012 на території Гостиної республіки в Києві на Контрактовій площі відбудеться майстер-клас відомого учителя танців і соціального психолога Андрія Смотрицкого, віце-чемпіона Європи за європейською програмою бальних танців і керівника театру танцю Danzarin.

Унікальна авторська програма навчання парному танцю як універсальній мові спілкування добре зарекомендувала себе в Україні, Росії і Ізраїлі.

Велике місто з його божевільним ритмом і агресивною черствістю жителів, проте, має велику привабливу силу із-за насиченості подіями, наявність можливості вибору і стимулюючого впливу його напруженої атмосфери. Для багатьох людей це є бажаним життєвим фоном, але з неминучістю веде до перевантажень. Чим більше кількості і частота людських контактів, тим менше часу, уваги і емоцій людина може приділити кожному з них, – звідси пересичення контактами і байдуже відношення міських жителів один до одного.

Віддаючи перевагу безпосередньому спілкуванню через танець, методика Смотрицкого дає можливість поринути в природне середовище, відчути пульс живої людини поруч.

В суботу 11 серпня в 19.00 вас запрошують навчитися розуміти і відчувати один одного, спілкуючись на мові танцю. Вхід вільний.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.