Конкурс для танцюристів і хореографів від Talenthouse. Приоединяйтесь!

Хореограф для World Dance Awards

Організатори щорічної міжнародної танцювальної премії World Dance Awards, об’єднавшись з танцювальним ресурсом DancePlug, запрошують молодих хореографів і танцюристів прислати свої кращі роботи. Переможець отримає можливість виступити або продемонстировать своє відео на World Dance Awards перед найбільшими агентствами і хореографами світу.

Крім того, переможець отримає:

– Ексклюзивне розміщення своєї роботи на ресурсі DancePlug.

– Розміщення в соціальних мережах World Dance Awards.

– Можливість пройти по червоній доріжці і поспілкуватися з представниками ЗМІ.

– Згадка імені під час шоу і в програмі.

– Два VIP квитка на World Dance Awards.

*Проїзд і проживання в Лос-Анджелесі не передбачені. Якщо переможець не зможе приїхати самостійно, можна буде представити відео свого виступу перед танцюристами World Dance Awards, яке буде показано під час шоу.

Заявки приймаються до 31 серпня 2012 р. на сайті проекту по посиланню http://tlnt.at/NpNKVH

Про World Dance Awards

Щорічна международнаянаграда в області хореографії. Поточні категорії: худий. фільм, епізодичне кіно, телевізійні живі виступи, рекламні ролики, музичні кліпи, концертні/живі виступи. Крім того, цей час, коли можна навчитися чомусь новому і притягнути увагу до поточних проблем професійного танцювального співтовариства. Детальніше на worlddanceawards.com

Про компанію Talenthouse

Talenthou se є міжнародною онлайн платформою для творчого співтовариства. Talenthouse працює з творчими людьми будь-якого рівня зі всього світу. Спалахнувши ідеєю розкриття потенціалу, співпраці і наставництва нових талантів, багато відомих брендів і знаменитості співпрацюють з Talenthouse, організовуючи проекти і пропонуючи ініціативи, звані Creative Invites. Артисти і представники великих компаній вибирають Talenthouse для комунікації зі своєю аудиторією через цікавий контент.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.