AFRODITA FEST – 2012: 3-й Всеукраїнський Фестиваль Майстер-класів і Повчальних Програм

Друзі! Українська Федерація Еротичних Танців запрошує чоловіків і жінок з усієї України, що бажають удосконалювати свою танцювальну майстерність, прагнучих отримати новий досвід, навички, знання і, звичайно ж, поринути в море позитиву, надихнутися на нові танцювальні проекти, стати частиною танцювального руху України на 3-й Всеукраїнський Фестиваль Майстер-класів і Повчальних Програм AFRODITA FEST – 2012 : Афродіта і Гефест – союз краси і майстерності, з якого народжується мистецтво.

Ми з нетерпінням чекаємо Вас 6-7 жовтня 2012 року і підготували цікаву і насичену програму.

У програмі Фестивалю :

– майстер-класи трендових танцювальних напрямів, таких, як Broadway jazz, Стрип-стрейчинг, Booty shake, Go – Go performance, Jazz – Funk, Contemporary(просунутий рівень), а також майстер-класи еротичного танцю для чоловіків, мистецтва приватного танцю для жінок, постановка Бурлеск(просунутий рівень).

– тренінги і програми присвячені акторській майстерності; основам брендингу; правильному харчуванню, як запоруці здоров’я і краси.

Окрім цього – Bodywork – основи тілесних і масажних практик, а також мистецтво оральних і мануальних ласок, і багато що інше.

А ще, традиційно, AFRODITA FEST, це спілкування і обмін досвідом між інструкторами танцювальних шкіл з усієї України.

Програма Фестивалю AFRODITA FEST – 2012 спрямована на підготовку і підвищення кваліфікації інструкторів і включає тренінги і програми для інструкторів, що зачіпають різні методичні і психологічні аспекти роботи з групами.

. і ще море спілкування, танці і запаморочливий вечір на узбережжі.

Усе це у рамках 3-го Всеукраїнського Фестивалю Майстер-класів і Повчальних Програм AFRODITA FEST – 2012.

Коли? 6-7 жовтня 2012 року.

Де? м. Іллічівськ, Одеська обл.

Що? Week – end в стилі Erotic Dance! Літо триває!

ПРИЄДНУЙТЕСЯ!

*Вартість Week – end майстер-класів: відвідування усіх МК – 560 грн, проживання та харчування 400 грн Week End.

**Інформація про майстер-класи і повчальні програми в анонсах на сайті eroticdance.or g

***Реєстрація відкрита до 20 вересня 2012 року, поспішаєте, кількість місць обмежена

Як подати заявку? Заявку можна відправити на eroti cfest@ukr.net, вказавши в тілі листа заявка на участь AFRODITA FEST – 2012, з короткою інформацією про себе(місто, школа, інструктор). Не забудьте залишити свій контактний номер, по якому ми з Вами зв’яжемося. Якщо у вас є ще якісь питання, напишіть нам на ту ж адресу або звертайтеся по номеру(068) 712-00-00.

Команда Української Федерації Еротичних Танців

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.