Майстер-класи джаз-балета Black O!Range

23 травня в Києві пройдуть майстер-класи по техніці сучасного танцю.

У 19.00 почнеться перший семінар – Modern – jazz dance – основи техніки Лестера ХОРТОНА від Антона Овчиннікова. Техніка Лестера Хортона – одна з трьох самої просунутої і відомої техніки модерн-танца – дає можливість усебічного універсального розвитку м’язів і суглобів. На класі будуть розглянуті базові принципи техніка Лестера Хортона, інтегрована в модерн-джаз танець. Ви здивуєтеся тому, що багато хто з вправ, які ви знали, належить техніку Хортона, і ним же придумані і побудовані в систему.

У 20.00 почнеться майстер-клас по Contemporary від Бучка В’ячеслава. Включає дослідження використання в побудові комбінацій основних принципів Contemporary dance: дихання і йде за диханням, імпульс і інерція, контроль ваги при інерційних переміщеннях в комбінаціях.

І завершить вечір в 21.00 семінар BROADWAY від Антона Овчиннікова. Broadway – це динаміка, виразне синкопування, енергетика і драйв!

Вартість одного класу – 50 гривен, трьох класів разом – 100 гривен. Тривалість одного класу – 60 хвилин. Бажана попередня реєстрація. Телефони для реєстрації: 8(097) 663-28-83, 8(093) 122-85-96

Місце проведення : вул. Круглоуниверситетская, 9, гімназія Консул № 86(м. Хрещатик, за кінотеатром Дружба)

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.