Концерт Oriental Flame в Києві

15 грудня в Києві відбудеться незабутнє фьюжн-действо Oriental Flame.

Концерт Oriental Flame(Полум’я Сходу) – це спроба київської групи креативних артистів, працюючих в різних музичних стилях, від фламенко і джазу до східної музики і трайбл, передати глибинну суть атмосфери Сходу, яка здавна притягувала представників європейських культур своєю яскравістю, екзотичністю, схильністю до споглядального пізнання світу.

Трайбл у виконанні Ірини Рукавицкой – племінний ритуальний танець, покликаний відкрити перед глядачем таємниці древніх містичних практик, допомогти йому глибше усвідомити єднання зі своїм єством, і що вражає глибокою пристрасністю запальне фламенко, представлене Олександрою Миц, – ось лише дві пелюстки тієї вогняної квітки полум’я, яка розцвіте 15 грудня на сцені київського Дому Актора.

У концерті беруть участь і чотирьох музикантів, в творчості яких елементи традиційної східної музики майстерно переплітаються з новітніми композиційними тенденціями.

Гітарист фламенко Євгеній Седько, що виконує як традиційне фламенко, так і фламенко-фьюжн, мультиінструменталіст Олексій Кабанов, що володіє екзотичними східними інструментами, перкуссионист Андрій Мороз, що підкреслює вишуканість ритмів у багатьох стилях, і Олег Гоголь – гітарист і перкуссионист, що багато років виступає як музикант в стилі фламенко-фьюжн, – усі вони відомі як в Україні, так і за кордоном. Звучні в їх виконанні східні ритми покликані відбити злиття декількох культур – індійською, арабською, персидською, іспанською, циганською, сплав яких створює неповторне відчуття причетності самій душі Сходу.

Почало в 19.00.

Квитки на концерт можна придбати в касі Будинку актора.

Місце проведення : г Київ, Будинок актора, вул. Ярославов Вал, 7.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.