MIOFF Урал. Уральський міжнародний фитнес фестиваль

З 19 по 22 лютого в Єкатеринбурзі відбудеться Уральський міжнародний фитнес фестиваль 2010.

MIOFF відкриє свої двері як для професіоналів фитнес і велнес індустрії, так і для любителів здорового способу життя в Єкатеринбурзі.

MIOFF Урал це:

·  спеціально запрошені хедлайнери Марвин Фостер і Іван Робустелли.

·  кращі московські презентори з найбільших мережевих фитнес-клубов, таких як Планета Фитнес, WorldClass, ITS, OrangeFitness та ін.

·  2-х денна програма пре-конвенции по найактуальніших напрямах фитнеса і насичена програма конвенції.

·  спеціальна програма для дітей.

Заходи у рамках Фестивалю:

Пре-Конвенция. 19-20 лютого інструктори і персональні тренери зможуть підвищити рівень своїх професійних навичок і отримати безцінні теоретичні і практичні знання по новітніх фитнес-программам.

MIOFF – Урал спільно з компанією ITS представляє спеціальну програму сертифікаційних семінарів PowerYoga і StepAdvanced.

Марвин Фостер представить воркшоп TheatreDance. Ідея воркшопа – познайомити з різними формами самовираження через танцювальні рухи. Головна мета – представити сет танцювальних рухів, які можна вивчити за час тренування. На воркшопе будуть представлені різні напрями: модерн, джаз, а так само сценічна майстерність.

Іван Робустелли(Італія) проведе майстер-клас по функціональному тренінгу TotalFit. Комплексне тонізуюче тренування, завдяки якому ви зможете зрозуміти можливості власного тіла, його мускулатурних груп і їх потенціал. Фокус тренування спрямований на вивчення свого тіла і ефективності рухів. Ключові елементи – рухливість; стійкість; мобілізація; опір.

Міжнародна Фитнес-конвенція. 21 і 22 лютого у рамках проекту пройде фитнес-конвенция, в якій візьмуть участь близько 15 фитнес-инструкторов з найбільших фитнес-сетей, таких як Планета Фитнес, World Class, Orange Fitness та ін. Всього в програмі Конвенції більше 30 майстер-класів по основних напрямах – функціональний тренінг; силові тренування; mind body; dance.

Хедлайнери конвенції – Марвин Фостер і Іван Робустелли.

Дитячий Фитнес марафон. У рамках фестивалю будуть представлені спеціальні фитнес програми, адаптовані для дітей.

З умовами про участь у фестивалі можна ознайомиться на сайті.

Місце проведення : г.Екатеринбург, КОСК Росія.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.