Майстер-клас по джаз-модерну від Ганни Озерской!

14 лютого один з провідних хореографів Пітера в Києві з майстер-класом по джаз-модерну.

Ганна Озерская. Хореографією почала займатися в 7 років в дитячому театрі танцю Мозаїка(педагог А. Словак), де отримала основи класичного, народного танцю і імпровізації. Потім поступила в школу Каннон Данс, де познайомилася з різними напрямами сучасного танцю під керівництвом Н. В. Каспаровой. У програму навчання так само були включені уроки по класичному танцю(педагоги Л. А. Галинская і Л. И. Булгакова).

У 1999 році потрапила до основного складу компанії Каннон Данс, у складі якої гастролювала по Росії, США і Європі, брала участь в постановках зарубіжних хореографів.

У 2004 році у складі Каннон Данс брала участь в постановці опери Зігфрід в Маріїнському театрі(хор. Ким Франк, Канада).

Танцювальна компанія Наталії Каспаровой(Каннон Данс) була тричі номінована на театральну премію Золота Маска з постановками Голованога, Пісні Комитаса, Точка Неповернення(2005, 2008, 2009).

У 2002 році поступила в Університет фізичної культури ім. П. Ф. Лесгафта на кафедру адаптивної фізичної культури і танцювальної терапії.

Здійснюючи професійну танцювальну діяльність, продовжувала навчатися на різних майстер класах в Росії і за кордоном. Неодноразово займала перші місця в конкурсах молодих хореографів.

2008-2009 – педагог джаз танцю в Інституті Декоративно Прикладного Мистецтва, кафедра сучасної хореографії.

2008-2009 – педагог-репетитор в Санкт-петербурзькому Державному театрі Мюзик-хол.

2008-2009 – викладач джаз танцю для дітей-сиріт в дитячому будинку у рамках проекту Льва Шульмана Зелений Будинок.

В даний момент Ганна є провідною танцівницею Компанії Наталії Каспаровой, викладає джаз і модерн в Каннон Данс Центрі. Здійснює викладацьку і постановочну діяльність в Россі і за кордоном(Новосибірськ, Красноярськ, Єкатеринбург, Уфа, Тамбов, Липецьк, Саранськ, Архангельськ, Калінінград, Ханти-Мансійськ, Сургут, Салехард, Ярославль, Смоленськ, Виборг, Санкт-Петербург, Москва, США, Польща).

Восени 2009 року стажувалася в одній з провідних танцювальних компаній світу Kibbutz Contemporary Dance Company(Ізраїль).

Пройшла курси навчання на майстер-класах:

Барри Юен – модерн(1999).

Денни Бурачески(США) – джаз-танець(2000).

Кетти Янг(США) – джаз-танець(2000г, 2004).

The Rhythm Hot Shots(Швеція) – свінг танець(2000).

Вартість – 100 грн

Запис по телефону 093 751-79-77.

Місце проведення г.Киев, вечірня школа сучасного танцю Soul B.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.