Баттл: Dancehall Queen 2010 Russian Contest, а також майстер-класи від Shisha в Москві!

15 травня Reggae Social Unity EL Loco promo представляють культове щорічне змагання серед найсильніших танцюристів Dancehall DANCEHALL QUEEN 2K10 RUSSIAN CONTEST, а також майстер-класи від всесвітньовідомої DHQ Shisha.

Бере участь уся Росія і країни СНД : Москва, Санкт-Петербург, Омськ, Томськ, Новосибірськ, Вороніж, Самара, Єкатеринбург, Псков, Харків, Казань, Київ, Донецьк, Чернігів, Калуга, Котельники, Тольятті.

Спеціальний Гість: Міжнародна Європейська Дансхолл Корольова – SHISHA(ФРАНЦІЯ)!

Selector’s(DJ’s) :

·  Angel Vegas

·  NZ

·  Selecta Roka

MC:

·  Staisha(г.Москва)

·  SteppaStyle(г.Москва)

·  LadyN(г.Москва)

Ведучі:

·  Вадим JAHGUN

·  LUna

Суддівський склад:

DHQ Shisha(Франція)

DHQ Shisha народилася на околицях Парижу 9 січня 1986 року. Корені її виходять з красивої країни, Гваделупи. У віці 9 років вона почала займатися хип-хопом і джаз-модерном. Років в 15, вона відкрила для себе такі танцювальні напрями, як Reggae Dancehall. Вона виступала і брала участь на усіх Дансхолл вечірках, викладала, давала майстер-класи.

У 2005 році вона стала Miss Paris Dancehall Queen, а в 2007 році вона перемогла на International Europe Dancehall Queen Contest в Італії. Після цієї перемоги вона стала відома і визнана у всьому світі!

DHQ Shisha була одним із засновників і учасницею відомої дансхолл команди Why dem faya. Танцювала з такими регги-дансхолл виконавцями, як: Kaysha, Lino Versac?, little Shabba, African Vibes, The mask, Jamadom, Dimomay, Manu key(Mafia Kainfry), Dany Dan, D?zil, Daddy Morry, Krys, FALLY, Damaniak crew, F?nom?ne, T – rio, Ludo, Elephant Man, Capleton, Mr Vegas, Shaggy.

Окрім Reggae Dancehall вона також танцює African і West Indian dances(Coup? d?cal?, Zouk і Ndombolo).

Джексон Пьер(Домініканська Республіка)

Провідний танцюрист, інструктор категорії майстер компанії Планета Фитнес, презентер російських і міжнародних конвенцій, викладач школи танців Dance Lessons. Танцювальні напрями: хип-хоп, рагга дансхолл, крамп, реггетон, зук. Хореограф-постановник і учасник численних шоу-програм естрадних виконавців(співачка Лінда, група Монокини, B.P.J.K., Брати Готівкові та ін.), виступав на Фабриці звезд-2 з Юлією Савичевой і Машею Ржевською.

Selecta Roka(Росія)

У 1992 році проявивши себе в якості першого в Росії англомовного rap виконавця під псевдонімом Ladjak, бере участь в написанні трека до першої російської rap збірки Da Moscow Rap Flava. У 1993 організовує rap community під назвою D.O.B., куди в наслідок входять найяскравіші underground представники московською реп сцени. У 1994 році створює англомовний rap проект Slingshot.

У 1995 році пробує свої сили в якості ди-джея на радіо Субстанція, де починає зводити перші дансхолл риддими в прямому ефірі. У 1997 році бере участь в диджейском батле Grandmaster DJ, на якому отримує приз глядацьких симпатій і потрапляє в номінацію найстильніший DJ за версією журналу Птюч. З 1998 по 1999 рік грає hip – hop, reggae і dancehall в нічних ефірах радіо Станція 106.8 і Динаміт FM. У 2001 році від’їжджає в Німеччину і набуває першого досвіду спілкування з діджеями і музикантами незалежних європейських лейблов. У 2003 році організовує той, що перший, що привіз саундсистеми з Германиии Seveninchsoldiers.

У 2006 році після приїзду в Москву відомою німецькою саундсистеми Soundquake, вирішує запустити серію реггей і дансхолл вечірок Rockers в клубі Bangles. В даний момент займається організацією вечірок Rockers в клубі Культ.

З 2009 року виступає під ім’ям Selecta Roka разом з одним з кращих дансхолл артистів Росії Steppa Style, у рамках спільного саунд проекту Likedat Sound International. Виступав на одній сцені з MC Solaar, Wu Tang Clan, DJ Cam, DJ Woody, BloodFire Soundsystem, Soundquake, Supersonic Sound, Running Irie Sound, Komposti Soundsystem, Trinity Sound, Sentinel Sound, Oli Massive, Million Stylez, Soca Twinz.

Танцювальні шоу:

DHQ Shisha(Франція)

EL LOCO team(Росія)

Аfrican drums dance(Sun Drums School)

JAMAICA SOCIAL PARTY

Реєстраційний внесок за участь – 350 крб.

Призовий фонд:

·  Dancehall queen: 500 $ + призів від спонсорів.

·  Dancehall king: 300 $ + призів від спонсорів.

Вартість квитків :

·  Передпродаж – 350 крб.(до 1-го травня)

·  З флаером, в день заходу – 400 крб.

·  Без флаера, в день заходу – 500 крб.

Почало в 21.00.

Майстер-класи від найвідомішої DHQ у світі – SHISHA.

15 Травня

12.00 – 14.30 – DANCEHALL / REGGAE

Вартість:

·  Разове зайняття по передоплаті(до 1-го травня) – 1300 крб.

·  Разове зайняття в день заходу – 1400 крб.

Блоки:

·  2 зайняття по передоплаті(до 1-го травня) – 2400 крб.

·  2 зайняття в день заходу – 2600 крб.

Заяку на майстер-класи відправляти на пошту: ellocopromo@yandex.ru або по телефону: +7 9 26 103-07-14.

Форма заявки :

·  Ф. И. О.

·  Контактний телефон

·  Місто

Детальна інформація про змагання на сайті.

Місце проведення : г.Москва, клуб CICterna HALL, м. Проспект Світу(кільцева), вул. Проспект Світу, д. 26 стор. 1.

Місце проведення майстер-класів : г.Москва, танцювальна студія LeManKee, м. Павелецкая, вул. Дербеневская вул., д. 10.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.