Прем’єри танцювальних проектів в Москві!

5 і 6 червня програма агентства театрів танцю ЦЕХ представляє прем’єри танцювальних проектів в Актовому Залі в Москві.

Ph(r) ase

проект Asymmetrique Answer

Нова робота перформанс-группи Ассиметричний відповідь – злиття танцю і сучасних технологій. Як і в попередніх роботах, в Ph(r) ase строгий і лаконічний танець Ганни Абалихиной взаємодіятиме з відео-проекцією і шумовою, іноді буквально атакуючою глядача, музикою. Рухи танцівниці фіксується комп’ютером і перетвориться в графічне зображення, яке тут же проектується на сцену. Відео неначе оживає і стає єдиним з перформером. Кожен виступ Ассиметричного відповіді – ефектний визионерский перформенс, який стає для глядачів практично демиургическим дійством.

Танець: Ганна Абалихина

Відео: Микита Цимбал, Максим Яхонтов

Музика: Валерій Васюков

Програмування: Максим Яхонтов

Костюм: Марія Смирнова

Поки без назви

танцювальний проект Оне Цукер

Один з творців танцювального проекту Оне цукер Тарас Бурнашев виходить на сцену разом з новачком цього сезону Вірою Приклонской. Віра дебютувала на майданчику Актового Залу у березні разом з Дариною Бузовкиной, тоді вони влаштували перформенс, повністю заснованим на грі з глядацьким очікуванням. Нинішній прем’єрний дует – це спроба дослідження часу, як одного з найважливіших вимірів театрального простору.

Постановка, хореографія : Віра Приклонская, Тарас Бурнашев

Movendum

Поліна Пшиндина, Михайло Колегов

Чергова прем’єра сезону – дует солістів Камерного балету Москва Михайла Колегова і Поліни Пшиндиной. Хореографію для цієї постановки створила Олена Фокіна, що перебралася кілька років тому у Бельгію і вже встигла зарекомендувати себе перед вимогливою європейською публікою. У портфоліо Фокиной участь в постановках у Бельгії, Іспанії, Голландії і Мексиці, а також співпраця з Вимом Вандекейбусом.

Дует Movendum присвячений вимушеним діям. Зміна місць, подій, настроїв, емоцій – нескінченний процес, в який залучений кожен з нас. Ми не здатні створити нові форми, вирватися з порочного круга, нам залишається тільки прийняти умови гри і продовжити рух, який і є основною формою нашого існування.

Постановка, хореографія : Олена Фокіна

Танець: Поліна Пшиндина, Михайло Колегов

Почало в 20.00.

Тривалість: 80 хвилин(з антрактом).

Вартість квитка : 400 крб.

Місце поведінки : г.Москва, Актовий Зал, Переведеновский провулок, 18 прохідна №1.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.