Перший Міжнародний Фестиваль по Pilates в Києві!

З 30 вересня по 3 жовтня в Києві пройде Перший Міжнародний Фестиваль по Pilates від проекту Fitness 4 you.

Презентери:

Майкл Кинг

Фундатор Institute Pilates London. Нині заснував компанію MK Pilates, широко відому вже у багатьох країнах Світу. Більше 30 років є провідним експертом у світі Пілатес.

Почав практикувати техніку як танцівник Лондонської Школи Сучасного Танцю. У 1982 році він відкрив власну студію, Боди Контрол. Очолював студію Пілатеса при Балетній Компанії Х’юстону, Voight Centre в Латинській Америці, Winsor Pilates в Лос Анжелесе.

Майкл Кинг відомий як Презентер фітнесу і Пілатеса з 1980 р. Його тренинговая програма використовується у більше, ніж 30 країнах світу і послужила інструментом удосконалення національних і інтернаціональних стандартів останніми роками.

Малколм Мюрхед

Більше 25 років Малкольм Мюрхед привносить майстерність і увагу до деталей до передачі знань, розробки повчальних програм і підготовки інструкторів Пілатес по всьому світу. Він є фундатором Institute Pilates London, а сьогодні педагогом і компаньйоном компанії MK Pilates.

Книга Малколма Увесь Пилатес великим накладом розійшлася по всьому світу і в перекладі іспанською мовою стала однією з самих затребуваних книг по Пілатес в Латинській Америці.

Нула Кумбс

У світі Пілатес і фитнес-индустрии з 1979 року, як один з фундаторів Institute Pilates London, разом з Майклом Кингом і Малколмом Мюрхедом. Коштує на чолі інноваційної освіти і розвитку техніки Пілатес у світі.

Автор величезної кількості повчальних програм, у тому числі програм і книг Пілатес і гольф, Пілатес для вагітних та ін. Її проект Pilates Consultant популярний серед інструкторів різних країн. Багато вдячних прихильників її проекту вже імениті презентери міжнародних конвенцій.

Кеті Кори

Є фундатором Kathy Corey Pilates(West Coast Pilates), USA, директором школи Кеті Кори Пілатес, пропонуючої програми навчання і що надає сертифікацію фахівців з усієї території США. Більше 30 років є провідним експертом у світі Пілатес.

Програми системного навчання Кеті Кори викладаються в 12 країнах, окрім США, і число цих країн поповнила Україна, завдяки сприянню компанії Fitness4you. Кеті – автор інноваційної програми CORE Band ™, яка використовується в Пилатес-студиях по всьому світу. Кеті Кори є сертифікованим інструктором програми PMA(Pilates Method Alliance) і входить у світову десятку представників світу фитнеса, які отримали вищу міру визнання у фитнес – індустрії.

Катерина Смирнова

Майстер-тренер Пілатес, перший і єдиний, поки, український володар диплому повного курсу Institute Pilates London. Викладач і розробник повчальних програм для інструкторів Пілатес, експерт компанії Fitness4you, засновник обучаещего центру Pilates4you, учасниця Міжнародних семінарів і конвенцій MindBody, Росія, Англія, Франція.

Вартість участі у фестивалі – 500 у.о.

Програма фестивалю, а також реєстрація на сайті.

Місце проведення : м. Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський пр-т, 15.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.