Танцювальний театр Кріпосний Балет в Санкт-Петербурзі!

10 і 13 жовтня танцювальний театр Кріпосний Балет відкриває сезон в Санкт-Петербурзі, де будуть показані кращі роботи: Напад ніжності і Дочекайся ангела.

10 жовтня трупа Олени Прокопьевой представить спектакль Напад ніжності. Навіть у осінній прохолодний вечір ця легка і лірична історія про любов створить атмосферу весняного тепла і ніжності. Подивитися Напад ніжності – це означає виявитися на паризьких вуличках, вдихнути аромат свіжої кави, послухати заворожливий французький шансон середини минулого століття, це зануритися у світ фільмів Годара, Блие і Трюффо. Кожен присутній в залі неодмінно знайде в цій історії щось важливе для себе, відшукає в пам’яті шматочок свого власного роману по-французьки.

Другим спектаклем, що відкриває сезон, стане Дочекайся ангела. Цей спектакль-притча був першою постановкою, яку петербурзька трупа випустила п’ять років тому. Але важливо відмітити, що усі проекти Олени Прокопьевой розвиваються і удосконалюються з часом, як живі організми. Тому 13 жовтня Дочекайся ангела у черговий раз стане відкриттям і для постійних глядачів Кріпосного Балету, і для тих, хто прийде уперше.

Початок спектаклів в 19.30.

Квитки на спектаклі можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : м. Санкт-Петербург, Театр Лицедії, вул. Льва Толстого, будинок 9, Толстой Сквер, м. Петроградська.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.