Фінал першого в Санкт-Петербурзі онлайн реалити-шоу Танці web 2.0!

25 грудня 2010 р. в клубі Фенікс пройде фінал першого онлайн реалити-шоу Танці web 2.0.

Впродовж трьох місяців танцювальна школа Храпкоff готувала нових зірок танцпола на проекті, тепер прийшов час побачити результати на власні очі!

У серпні цього року танцювальна школа Храпкоff зробила сенсаційну пропозицію: у кожного з’явився шанс стати першою зіркою єдиного танцювального реалити-шоу в нашому місті! В результаті кастингу на шоу було відібрано 9 учасників, за якими ми і спостерігали весь цей час. Щодня у глядачів була можливість спілкуватися з учасниками, стежити їх успіхами, підтримувати і критикувати їх роботу і особисті досягнення. Для цього в проекті були задіяні усі найпопулярніші соціальні мережі: facebook.com, twitter.com, livejournal.ru, vkontakte.ru. де розміщувалися усі фото – і відеозвітів, блоги учасників, конкурси і голосування – і усе це у вільному доступі в режимі онлайн без операторів і режисерів.

За три місяці участі в проекті наші герої встигли пережити нові знайомства, години тренувань, 14 танцювальних напрямів, зайняття у кращих викладачів школи, самостійне зайняття, треки, завчені напам’ять, творчі завдання, участь в танцювальному фестивалі Нова хвиля, репетиції проходок, сольних виступі і найголовніше, – півфінал, який визначив 4 фіналісти. Ними стали: Ганна Ларченко, Лена Сергєєва, Макс Неонов і Паша Трифонов.

Тепер фіналісти готують свої сольні номери, які представлять на фіналі проекту суддям – провідним викладачам школи Храпкоff! У програмі вечірки :
найцікавіші моменти проекту і виступу фіналістів
представлення від провідних викладачів танцювальної школи Храпкоff
презентація Go – Go project танцювальної школи Храпкоff
розіграш подарунків для гостей
багато танців, музики і позитивних емоцій.

Фінал онлайн реалити-шоу Танці web 2.0 відбудеться 25 грудня в клубі Фенікс за адресою: Аптекарський пр-т, д. 2. Почало в 09:00.

>Попередній продаж квитків відкритий по адресах:
Грецький пр, д.8 і ул.Жуковского, д.49

Вартість квитків з попереднього продажу – 200 крб. На вході – 300 крб.

Танцювальна школа Храпкоff
Тел. (812) 719-72-37, 9041620, 9220015
www.xrapkoff.ru
http://vkontakte.ru//club 20168182

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.