II – й ФЕСТИВАЛЬ ТАНЦІВ НАРОДІВ СВІТУ

Бажаєте поринути в приголомшливий світ танців?

12 лютого у вас з’явиться можливість побачити на одній сцені самі чарівливі з українських, корейських, ірландських, грузинських, циганських, латиноамериканських, східних, російських, угорських, американських, іспанських, аргентинських, афганських, китайських, єврейських, індійських, грецьких, бразильських, африканських і багатьох інших, у виконанні більше 20-провідних танцювальних колективів України.

Сьогодні танці завоювали весь світ. Україна однією з перших відкрила своє серце цьому щирому і пристрасному захопленню. Досить лише згадати усе TV – програми пов’язані з танцями, серця глядачів, що підкорили, за останні роки.

Танцювальні школи притягають мільйони учнів в усіх частинах земної кулі. І це – не дивно. Адже, кожен танець прекрасний в усіх своїх проявах. Він наповнений душею, глибинною пам’яттю поколінь різних народів з одного боку і професіоналізмом, харизмою талановитих виконавців – з іншою. Тому проведення II – го Фестивалю танців народів світу DANCES OF THE WORLD – 2011 можна вважати днем залучення українців до справжніх шедеврів світової культури.

Усі глядачі, від малого до старого, отримають масу задоволення занурюючись у світ заворожливих танців, колоритних костюмів і незабутніх ритмів.
Подаруйте собі можливість, за один вечір, промайнути по цілому світу у вихорі запальних па.

Серце народів світу – танець, чекає Вас!

Квитки запитуйте в касах м. Києва

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.