Знамените ірландське шоу Lord of the Dance в Києві

1 і 2 квітня 2011 р. на сцені Національного Палацу Україна пройдуть гастролі знаменитого ірландського шоу Lord of the Dance. Цей яскравий танцювальний колектив вже не вперше приїжджає в Київ, і кожного разу їх приїзд супроводжується оглушливим успіхом.

Lord of the Dance – один з найяскравіших танцювальних проектів сучасності. Історія Lord of the Dance – це історія оглушливого успіху. За роки існування кельтського шоу його відвідали більше 10,000,000 глядачів у великих містах, тоді як диски з відеозаписом Lord of the Dance і саундтрек розійшлися мільйонним накладами по всьому світу.

Знаменитий танцівник і хореограф Майкл Флетли, автор ідеї Lord of the Dance, створив вражаючу танцювальну інтерпретацію однієї з найвідоміших ірландських легенд. Він залучив до роботи в шоу 40 талановитих молодих танцюристів, дивовижна пластика і артистичність яких відроджує на сцені дух древньої Ірландії, примушуючи глядачів захоплено аплодувати. У основі шоу лежать національні ірландські танці, зокрема, так звана знаменита ірландська чечітка.

Флетли використовує для постановки своїх спектаклів фольклорні танцювальні мотиви різних народів світу. Народні мелодії і танці з використанням авторської пластики і постановки дають незвичайний синтез фольклору і сучасності.

Шоу представляє з себе яскраве видовище, що театралізується, з використанням унікального світлового устаткування і піротехнічних спецефектів.

Lord of the Dance користується такою популярністю, що нині постійно гастролюють три його склади. Lord of the Dance побували в Північній Америці, Південній Америці, усіх європейських державах, Південній Африці, Японії, і не мають наміру зупинятися на досягнутому, прагнучи підкорити своїм неперевершеним мистецтвом весь світ.

На сьогодні Lord of the Dance найзнаменитіше і яскравіше масове танцювальне шоу.

Кожного разу їх шоу супроводжуються ажіотажем, якому можуть позаздрити поп-зірки світової величини.

Цього року шоу Lord Of The Dance складатиметься з кращих номерів, підібраних з різних програм для вдячної і улюбленої ірландцями київської публіки.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.