У Львові відбудеться благодійна вечірка Хип-хоп заради життя

Львівська молодіжна група Хочу ЩЕ! у річницю свого Дня Народження збирає друзів для допомоги хворій дитині. Отже, благодійна вечірка почнеться 26 лютого 2011 року в 17.00 в нічному клубі Picasso за участю кращих виконавців і танцювальних колективів Західній Україні в жанрі хип-хоп.

Разом з небайдужою творчою молоддю музиканти допомагати Танюше Дзюбе, якій лікарі поставили діагноз гостра миелоидная лейкемія з мультилінійною дисплазією(група високого ризику), а також виявили гепатит В.

Минулого року під час подібної акції було зібрано більше 10 тисяч гривен, які організатори передали Оксані – мамі талановитої дівчинки Ганни Пидпалюк, яка потребувала операції на сечовий міхур і пересадку бруньки. Цього року організатори планують зібрати ще більшу суму для Тани Дзюби.

Для реалізації благодійної акції вже об’єдналися такі молодіжні групи, як Хочу ЩЕ! (Львів)RCLAN(Львів), Франик(Львів), Докки Док(Ужгород), Shake MC(Львів ), танцювальна студія В. Лященко і В. Пелевина Jazzy School, театр танцю Артрай, команда б-боев West da Crew, трейсери Lviv Motion, а також діджеї T – One і Terry Mutiny.

Цей проект – унікальний, адже об’єднує представників молодіжного мистецтва заради доброї справи. Він популяризував добродійність і допомогу тим, кому украй потрібна підтримка , – відмітив координатор проекту Юрій Шивала.

Захід відбудеться за підтримки Посла світу в Україні Євгенія Каплина, ЛММГО Українська молодь Христу і громадського руху Відсіч.

По матеріалах zahid.net

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.