Семінар VitalDanza з тренером королівської сім’ї

1-2 грудня 2012 року уперше в Росії пройдуть міжнародні семінари танцю життя з одним з кращих міжнародних тренерів і автором методу Патрисией Мартелло(Великобританія).

52-річна Патрисия Мартелло(Patricia Martello), яку іноді називають бабусею європейського танцю життя, – викладач з 30-річним стажем, член Британської асоціації фахівців з альтернативної медицини*, одна з соучредительниц асоціації викладачів танцю життю у світі. Патрисия є автором унікальної методики VitalDanza і має свої школи у Великобританії, Ірландії, Голлландии, Фінляндії, Іспанії, Бразилії, Аргентині, Чилі, Японії, Китаї, і в США. Серед її студентів – члени королівської сім’ї однієї з країни північної Європи. Методу Патрисии присвячений документальний фільм на BBC.

Девіз VitalDanza – танцюй своє життя.

Танець побудований на пробудженні і використанні архетипічної групової енергії з метою відновлення внутрішніх сил організму. У основі танцю життя лежать філософські навчання Карла Густава Юнга, Вільгельма Рейха, Дипака Чопри, Далай Лами та ін. Учасники описують танець життя як комбінацію контактної імпровізації, психодрами, шкільної дискотеки і курсів акторської майстерності. Окремі елементи схожі з танцем П’ять ритмів. Проте кращий спосіб зрозуміти, що таке VitalDanza – танцювати його самому, адже хореографічну підготовку не потрібно!

Подробиці і обов’язкова попередня реєстрація на сайті www.uvaproductions.com або по мейлу info@uvaproductions.com

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.