Спектаклі Алібі і Досвід№4. Intersection / компанія Провінційні танці

ПРОЕКТ ПЛАТФОРМА

Художній керівник Кирило Серебренников

26, 27 січня. 20.00

Спектаклі Алібі і Досвід№4.Intersection

Два короткометражні танцювальні спектаклі за один вечір – це завжди приємно. Цього разу на Платформу прибуде знаменитий колектив Єкатеринбургу Провінційні танці, щоб представити свої прекрасні і діаметрально протилежні спектаклі Досвід№4.Intersection і Алібі.

Хореограф Ганна Абалихина збудувала свій танець-перформенс навколо однієї точки, звідки можуть брати початок будь-яка лінія, будь-яка історія, будь-які взаємовідносини. Танець тут гіпнотизує як маятник, і не кожен танцюючий може утриматися від цього гіпнозу.

З іншого боку відправиться спектакль Івана Естегнеева і Євгенія Кулагіна Алібі, охарактеризований постановниками як танцювальний детектив або у пошуках тілесної катастрофи. Тут кожна з п’яти хореографічних історій стартує з якого-небудь іншого місця і прагне до однієї єдиної мети – вирватися за рамки тілесної оболонки.

Безпідставні побоювання, підозри і відсутність конкретних мотивів до здійснення тієї або іншої дії додають до того, що усьому, що відбувається щось комічне, і в той же час безнадійне.

Чи вдасться цей Досвід і чи підтвердиться Алібі – це ми дізнаємося тільки 26 і 27 січня в 20.00 на Платформі.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.