Виставковий фестиваль Міжнародний день танцю в Києві – 2013

У Києві пройде виставковий фестиваль

Міжнародний день танцю – 2013

27 квітня в Києві уперше відбудеться виставковий фестиваль Міжнародний день танцю – 2013, який збере разом не лише професійних танцюристів і їх учнів, але і усіх тих, хто так чи інакше стикається з чарівним світом танцю. Фестиваль проходитиме в затишній обстановці данс-кафе Депо, яке знаходиться на вул. Васильківська, 23/16, з 12-00 до 20-00. Вхід вільний!

На фестивалі будуть представлені найбільш прогресивні і модні танцювальні напрями нашого часу – все, що найцікавіше сучасним танцюристам. Свої танцювальні номери гостям фестивалю продемонструють представники студії танцю і фитнеса ИНСЕ, студія танцю Glamshape, школи східного танцю Києва і України, школи стрип-пластики, pole – dance і go – go, а також представники інших студій і шкіл сучасної і спортивно-бальної хореографії.

Також гості фестивалю зможуть побачити виставку танцювального одягу, взуття і аксесуарів від провідних інтернет-магазинів України, поспілкуватися з представниками спеціалізованих ательє по дизайну і пошиттю сценічних костюмів, які підкажуть, як створити сценічний образ, як для колективного танцювального номера, так і для індивідуальних номерів. Серед них: магазини Магія танцю, Овація і Lucky Dance, ательє Pretty dancer.

Окрім основної програми у рамках фестивалю заплановані наступні заходи:

– безпрограшна лотерея;

– розіграші сертифікатів, скидочних купонів і подарунків від учасників фестивалю;

– виступу почесних гостей – керівників київських танцювальних студій і клубів, учасників міжнародних танцювальних і пісенних проектів;

– танцювальні ігри і конкурси, а також майстер-класи по хореографії для дітей і дорослих.

Приходьте, буде цікаво!

Контакти організатора :

Таган Анастасія

тел. 093 528 65 47, 067 149 37 28

e – mail: pro10089@gmail.com

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.