Burn Battle School 2013

Київ, 16-17 серпня 2013. Столиця України вже утретє проводить безпрецедентне для СНД дійство – міжнародний чемпіонат по брейк-дансу Burn Battle School 2013. Цього разу чемпіонат відбудеться на головній площі країни з можливістю безкоштовного відвідування для тих, що усіх, що бажають.

Чемпіонат проходить в Україні з 2011-го року за підтримки незмінного друга брейк-данса Burn Energy Drink. У 2013-му році Burn Battle School – виключно українське ноу-хау – пройде з небувалим масштабом. На два дні захід збере кращих з кращих представників цього складного виду спорту – брейк-данса – з 20-ти країн: України, Росии, США, Франції, Німеччини, Бельгії, Південної Кореї і інших. Кожна з країн-учасниць пройшла попередні кваліфікаційні відбори у боротьбі за право брати участь в унікальному Burn Battle School 2013: тут і приголомшливий по своїй силі склад учасників, і оригінальні змагання, і найвищий за світовими мірками стандарт в організації.

Як відомо, Україна – одна з найсильніших у світі країн по рівню підготовки б-боев(танцюристів брейк-данса) : наші спортсмени неодноразово займали перші місця на чемпіонатах всесвітнього значення. Проте лише сьогодні український глядач отримає можливість безпосередньо побачити виступ своїх видатних танцюристів на Батьківщині – на площі Незалежності. Організатори Burn Battle School 2013 також отримали підтвердження про відвідування України від сотень іноземних гостей. Усе це робить захід унікальною подією для кожного небайдужого до спорту, молодіжних рухів і видовищних шоу і дає можливість показати, що таке справжній український дух уболівальника і патріота.

Проведення заходу стало можливим завдяки зусиллям української команди Battle School, керованої вже відомим всьому світу брейк-данс-промоутером Владиславом Салуном за підтримки Burn Energy Drink і КМДА в особі глави Київської міськдержадміністрації Олександра Попова. Судді чемпіонату – легенди брейк-данса Swift Rock(Німеччина), Focus(Фінляндія) і дівчина на ім’я Hurricane(Франція). Ведучий – що вражає уяву, кумир упродовж 30-ти років одіозний MC Trix. У рамках заходу також пройдуть змагання в таких дисциплінах, як граффіті, паппинг, хип-хоп.

Програма чемпіонату :

16 серпня: галерея Лавра(Київ, вул. Лаврська 1), 9:00 – відбіркові тури(б-бои, би-герлз, діти, команди, а також – паппинг, граффіті). 17 серпня: галерея Лавра, 9:00 – безкоштовні майстер-класи від Swift Rock, Focus і Hurricane; площа Незалежності(Майдан Незалежності), 09:00 – фінали в усіх категоріях, шоу-програма.

Гості заходу : Олександр Попов, Віталій Кличко, Заступник аташе з питань культури США в Україні Артур Еванс, а також – зірки українського шоу-бизнеса і спорту.

Детальна інформація про захід на сайті.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.