Майстер-класи двох відомих американських хореографів Luther Brown і Popin Pete

28 березня в Москві у рамках Чемпіонату Hip Hop International – Кубок Росії пройдуть майстер-класи двох відомих американських хореографів : Luther Brown і Popin Pete.

Luther Brown(Лос-Анджелес, США) – один з наймодніших і шанованих хореографів США і Канади, працював з такими зірками як Kelis, Alicia Keys, Khristina Aguilera, Diddy, Jully Black, Brandy, Mario, Shawn Desman, Keshia Chante, Skye Sweetnam та ін. Поставив світове турне для Janet Jackson. Ставив хореографію більш ніж в 100 музичних кліпах.

Popin Pete(Лас-Вегас, США) – привабливий, шалено талановитий танцюрист, учасник легендарної групи The Electric Boogaloos. Багато рухів, які стали основою стилю popping, придумав сам Піт: crazy legs, ET, spider man і sleepy style. Яскрава відмінність Піта від багатьох інших танцюристів – імпровізація під час виступів, що робить його перформенси незабутніми.

Реєстрація проводиться до 25 березня. Заявку можна викачати на сайті www.hhi-russia.ru або отримати за запитом на адресу: hhi-russia@yandex.ru Телефон для довідок: 8-950-028-99-30

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.