Відкритий Всеукраїнський фестиваль вуличного танцю City underground fest 2

Відкритий Всеукраїнський фестиваль вуличного танцю City underground fest 2 відбудеться в Дніпропетровську з 25 по 26 квітня. Фестиваль відкритий для тих, що усіх, що бажають взяти участь. Змагання пройдуть в два етапи: 25 квітня під час відбіркового туру будуть визначені танцюристи для участі у батлах, 26 квітня – починаючи з 1/4 в соло і дуетах по жеребкуванню, визначаються суперники і баттлуют на виліт. Танцюристи змагатимуться в таких вікових категоріях, як BEGGINERS – початкуючі танцюристи без вікових обмежень; RISING STARS – 1996 рік народження і молодше; STARS – 1995 рік народження і старше. BEGGINERS на фестивалі зможуть спробувати свої сили в таких танцювальних напрямах: Hip – hop, Housе. Для RISING STARS пройдуть баттли по Krump, House і Hip – hop. Для STARS організатори розширили програму: Hip – hop, House, Krump, Locking і Popping. Допускаються як соло-виступи, так і дуети.

Судді фестивалю – ZULU(команда Live4.1, м. Київ), EL’MI(команда Stomp, м. Сімферополь), VALUSHA(Естонія/Росія) і TENSION(Tension Fam, м. Москва). Переможці нагороджуються дипломами і призами від організаторів. Для усіх учасників пройдуть майстер-класи від суддів фестивалю. Переможці номінацій соло Hip – hop, House, Krum отримують пpизовой фонд – 1000 гривен.

Для участі у фестивалі потрібна попередня реєстрація. Форму заявки можна знайти офіційному сайті АСЕТУ в розділі АСЕТУ/ФОРМи : http://ukrdance.com/index/ 0-13 . Заявки приймаються на поштову скриньку cityundergroundfest@yandex.ru до 24 годин 17 квітня.

Питання реєстрації : + 38 063 7 8585 37 Тетяна. Загальні питання +38-068-9000 505; +380676364900 Сергій

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.