2-й Кубок Росії Go – go dance 2009

30 квітня пройдт 2-ою кубок Росії по Go – go dance 2009. Основні поняття:

·  GO – GO – Останній хіт клубного життя. Помірний музичний темп разом з обертальними рухами рук і хвилеподібними рухами корпусу на м’якому баунсе ніг дозволяє повною мірою виразити свою індивідуальність і неповторність.

·  Go – go це поєднання танцювальних різних танцювальних стилів виконуване в основному під напрями house і r’n’b.

·  Go – go – напрям танцю, популярний в нічних клубах для залучення публіки. Був створений для виступів в нічних клубах і розважальних центрах, на дискотеках, що мають обмежений простір для виступу(маленьку сцену).

На змаганнях будуть оцінюється злагодженість дій команди, уміння роботи один з одним і з глядачем залежно від музичного матеріалу, техніка виконання, танцювальна база, різноманітність танцювальних стилів, театрализованность, видовищність. Репертуар має бути розрахований на публіку вікової категорії 18-28 років і мати колорит, що відповідає сучасним танцювальним напрямам. Номінації змагань : Жінки соло, дуети, чоловіки соло, дуети. Вікові обмеження: 16-28 летт, змагання проходить в 2 етапи по кожній номінації.

Місце проведення : г.Москва(Культурно-виставковому центрі Сокільники в павільйонах 2 і 3). додаткову інформацію можна упізнати тут

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.