Семінар для викладачів House style

4 червня відбудеться семінар для викладачів House style, який проведе гість з Іспанії Joan Altisen – хореограф по спортивній аеробіці, кращий презентер Європи 2006-2007, міжнародний презентер престижних конвенцій. Мета семінару – навчити новому напряму Fit House і показати, як можна проводити танцювальні уроки у рамках оздоровчого фитнеса. Ви танцюватимете, отримаєте величезне задоволення, освоїте безліч базових рухів, комбінацій, варіацій і хореографії.

Під час теоретичної частини семінару Joan Altisen розповість, що таке Fit House, чому він такий популярний і за що люди його люблять, чого хочуть клієнти і чого потребують, які цілі Fit House. Також Вас ознайомлять з різними рівнями складності, технікою навчання, базовими рухами і зв’язками. Під час практики на семінарі Ви зрозумієте, що таке Fit House і як рухатися в цьому стилі, навчати йому учнів. Освоївши рухи і комбінації, Ви навчитеся викладати і будувати свої класи. У Вас з’явиться можливість створювати нові уроки, які полюблять Ваші клієнти і учні, і що набагато важливіше, зробити Ваше зайняття оздоровчим, тобто викладати справжній фитнес.

Шестигодинний семінар пройде в Москві, місце проведення доки уточнюється. Почало в 10.00. Додаткову інформацію можна знайти на сайті організаторів події www.fitness-express.ru

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.