Прем’єра спектаклю Нічого особистого

17 червня Центр сучасного танцю і перформенсу Інші Танці представить свій спектакль Нічого Особистого. Інші Танці – інформаційно-освітній і продюсерський центр, місія якого полягає в популяризації жанру сучасного театру танцю в Україні. Центр сучасного танцю і перформенсу Інші Танці – професійна освітня структура, працююча в Дніпропетровську з 1996 року і що фокусує свою увагу на навчанні дітей і підлітків техніці сучасного танцю і імпровізації.

Спектакль Нічого Особистого дебютував в травні 2008 у рамках Міжнародного фестивалю Вільний танець. Чому, як тільки дитина, що живе в нас, замовкає, ми поступово втрачаємо приголомшливо невагоме відчуття щастя? По-європейськи лаконічний, мінімалістський в сценографії і костюмах, несподіваний в ризикованому зіткненні професійної концепції і дитячої безпосередності виконавців, спектакль ставить ці питання перед кожним з нас. Діти і дорослі розмовляють мовою Contemporary Dance!

Ідея і постановка : Марина Лимарь. Хореографія: Марина Лимарь і танцівники. Танець: Студенти Центру сучасного танцю і перформенсу Інші Танці(м. Дніпропетровськ).

Місце проведення : вул. Прорізна 17. Початок спектаклю в 09:00.

Квитки можна замовити на сайті www.olvia.com.ua

Вартість квитків 70-100 гривен.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.