Навчання інструкторів з йоги!

З 15 по 28 листопада 2009 Уперше пройде сертифікаційний курс для йога-инструкторов! Ви давно займаєтеся йогою? Вам хочеться поділитися своїми знаннями з іншими людьми? Хочете навчитися викладати йогові і істотно розширити свої знання? Тоді наш повчальний курс для інструкторів з йоги для вас!

З листопада 2009 року Ишвара йога-центр починає підготовку інструкторів по Ишвара йогі, методиці Анатолія Зенченко в режимі TEACHING EXPRESS. Цей курс відповідає стандартам Міжнародної Федерації йоги(International Yoga Federation). По закінченню курсу, що успішно склав іспити, будуть видані Сертифікати, підтверджені Міжнародною Федерацією йоги. Навчання складається з 3-х десятиденних сесій в листопаді 2009, лютому і травні 2010 року, домашніх завдань і проміжних іспитів.

Навчання проходитиме на базі відпочинку під Києвом, для максимального занурення в процес навчання і зосередження на освоєнні матеріалу. Кожен теоретичний етап навчання супроводжуватиметься практичним зайняттям з розбором польотів, роботою над помилками і відточуванням техніки. Ті, хто успішно закінчить курс, і пройде іспити, будуть запрошені на роботу в Ишвара йога-центри.

Повчальні матеріали: методичні посібники, написані А. Зенченко і відеоматеріали. Особлива увага приділятиметься знанню методики Ишвара йога і умінню викладати йогові.

Детальна інформація по тел.: 8067 7161661; 8067 329 49 89 і на сайті. Почало в 19:00

Місце проведення : г.Киев.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.