Студія танцю Франциско Гомеса в Києві!

Щосуботи і воскресіння в Release Dance Complex проходить зайняття у самого Франциско Гомеса!

Усім, хто танцює хип-хоп або тільки мріє про це, трапляється унікальна нагода повчитися у одного з найвідоміших і популярніших представників танцювальної індустрії. Франциско Гомес – британський хореограф зі світовою популярністю розкриє секрети майстерності у своїй танцювальній студії.

Живий, емоційний, неординарний Франциско своєю працею і наполегливістю добився вражаючих успіхів в кар’єрі. Знаменитий хореограф почав танцювати з того часу, як навчився ходити, але навчатися танцювальному мистецтву розпочав з 11 років. Сам Франциско говорить, що це було досить пізно як для професійного танцюриста, але після того, як він зробив вибір, вже ніколи не обертався назад.

З 16 років Франциско поїхав в Америку, щоб брати уроки у знаменитих хореографів. Нью-Йорк, Лос-Анджелес, подорожі по Європі – усі зусилля, час і гроші він направив на те, щоб відпрацьовувати техніку, зібрати свій словник рухів, щоб стати тим, ким він мріяв бути з самого дитинства – хореографом. Не дивно, що цілеспрямованість амбітного танцюриста не пройшла безслідно: в 17 років Франциско Гомес став арт-директором власної компанії 2XSUK.

Британський хореограф працював з багатьма знаменитостями: Мадонною, Шегги, Ферги, Кайли Миноуг та ін. В Україну він приїхав на запрошення каналу СТБ для участі в проекті Танцюють усі. Тут він не лише виступає в ролі судді, але і готує конкурсантів, дає уроки хореографії і розробляє моделі танцювального одягу.

Франциско Гомес вважає, що українські танцюристи талановиті, але недолік танцювальної освіти перешкоджає їх професійному розвитку. Хороший танцюрист, за словами Гомеса, має бути освіченою людиною і уміти працювати з багатьма стилями. Відомий хореограф не розділяє стилі танців на чоловічі і жіночі, тому що переконаний: танцюристи повинні уміти все. Безумовно, деякі танцювальні рухи краще виходять у жінок, деякі – у чоловіків, але універсальний танцюрист має бути готовим танцювати і жіночно, і в чоловічому стилі.

Франциско Гомес – вимогливий педагог. Він навчить не просто танцювати хип-хоп, але танцювати красиво, професійно. Студія Франциско Гомеса – це можливість отримати знання і відпрацювати навички хореографічного мистецтва на світовому рівні.

Ознайомиться з розкладом і цінами можна на сайті.

Місце проведення : г.Киев, вул. Круглоуниверситетская, 3/5, 1 поверх(Бесарабская пл.).

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.