Майстер-клас по хайланду і шотландських кантри-танцам(Highland Dancing Scottish Country Dancing)

21-22 листопада Лугнасад запрошує на майстер-клас по Highland Dancing Scottish Country Dancing.

Формат майстер-класу. Усі учасники МК будуть розподілені на дві основні групи – Початкуючі і Просунуті.

У групу Початківці на зайнятті по кантри-танцам увійдуть усі учасники не з школи кельтських танців Лугнасада(окрім досвідчених в кантри-танцах), початкуючі танцюристи з Лугнасада, а на зайнятті по хайланду – ще і ті, хто займається в хайландом менше 1-го року.

У групу Просунуті на зайнятті по кантри-танцам увійдуть танцюристи з продовжуючої групи Лугнасада, а також досвідчені танцюристи кантри-танцев не з Лугнасада, а на зайнятті по хайланду – тільки танцюристи, що продовжують займатися хайландом більше 1 року.

Впродовж 2-х днів проходитимуть 2-3-х годинне зайняття в обох групах.

Крім того, усі учасники запрошуються на Social Dancing – шотландський танцювальний вечір, де ви зможете потанцювати собі на втіху і поспілкуватися.

Викладачі:

Highland Dancing(HD) – Надія Краснушкина(Москва, Студія шотландських танців Dan R?nach). Надія займається шотландськими танцями більше 6 років, з 2005 року – учасник демо-команди Студії шотландських танців Дан Рунах, а з 2008 року – викладач по хайланду. У 2006 році була в Літній Школі в Сент-Ендрюсе, брала участь в хайландовой демонстрації. У нетанцювальному житті займається шотландською історією нового часу.

Scottish Country Dancing(SCD) – Ірина Жураковская(Москва, Московська Школа Шотландських Танців(МШШТ); Київ, Школа кельтських танців Лугнасад). Ірина – засновниця Лугнасада і його шотландського танцювального напряму зокрема. Займається шотландськими танцями c 2004 роки, починаючи з 2005 викладає. Тричі відвідувала Літню Школу в Сент-Ендрюсе, брала участь в численних міжнародних майстер-класах і балах по SCD, у тому числі виступала організатором. У 2009 році отримала повний викладацький сертифікат(Full Teaching Certificate) з SCD. Поза танцями – маркетолог у відомій міжнародній корпорації.

Вартість участі(за 2 дні зайняття і танцювальний вечір) :

Початківці – 120 грн/чол.

Просунуті – 150 грн/чол.

Уся детальна інформація про майстер-класи на сайті.

Місце проведення : г.Киев, ДК Росток, вул. Гарматная, 26/2, недалеко від м. Шулявская і м. Політехнічний інститут.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.